Szukam graczy Revelation Online

Witam,

Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z RO na Moonsea, ale z tego co mi wiadomo gra jest nastawiona silnie na granie w ekipach. Stąd szukam jakiś ludzi, najlepiej też dopiero zaczynających,żeby za bardzo od siebie nie odstawać poziomem i wiedzą. Preferowane godziny gry to raczej wieczory, ewentualnie za dnia w weekendy. Po więcej info zapraszam na PW :)

Zapraszam do Fight or Die. Pisz w grze do Yate albo Korasumi wszystko Ci wytłumaczymy na Team Speaku. Początki to i tak robienie Qest'ów itd. A jeżeli chodzi o Dungeony to bez względu na lvl zawsze znajdziesz chętnych, bo są do wykonania jako Daily.

Ja chętnie też pogram z Polakami, jak coś to proszę o kontakt na PW (w grze jestem totalnie zielony)

Witam,

Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z RO na Moonsea, ale z tego co mi wiadomo gra jest nastawiona silnie na granie w ekipach. Stąd szukam jakiś ludzi, najlepiej też dopiero zaczynających,żeby za bardzo od siebie nie odstawać poziomem i wiedzą. Preferowane godziny gry to raczej wieczory, ewentualnie za dnia w weekendy. Po więcej info zapraszam na PW :)