Żółwik!
W kazdą grę w jaką grałem do tej pory byłem tzw. Spoceńcem-typowym full try hardem.
Zawsze uczyłem się i starałem wykorzystywać wszystko co gra oferuje do maximum.
(W większości gier w które grałem gatunku FPS/MOBA osiągałem najwyższą rangę, lub jeżeli gra na to pozwalała to jeszcze wyżej typu LVL 10 faceit/S+ esea itd. Itp.
Zazwyczaj po osiągnięciu ,maxa-są jeszcze turnieje wiadomo" łapie mnie zajawka na nową giereczkę, nigdy nie zamierzałem grać profesjonalnie więc gry zmieniam regularnie, a czasami do nich powracam).
Mam nadzieje że nie odstraszyłem tym w sumie zbędnym monologiem potencjalnych graczy.
Trochę mnie męczy full try-hard, nie mam z tego tyle funu + mam zdecydowanie mniej czasu na grę niż kiedyś (znajomi, rodzina, praca).
Szukam osoby/osób które chcą zacząć grywać regularnie w gry ,casuoalowe" lub ewentualnie casuoalowym stylem na luzaku w gry które takie nie są, wszędzie mozna mieć fun.
Tytuły na start które wydają mi się okey to:
-Dont starve together
-Stardew Valley
-Portal 2
-Tabletop simulator (nieskończone możliwości xd)
-Minecraft
-Terraria
-Rust (tylko jakiś nietypowy serwer typu zombie/pve/mars/kamienie thanosa/lub weekendowo, bo bez 23 godzin dziennie w rusta nie da się za dużo niestety osiągnąć xD)
-cuphead
-overcooked
-valheim
-astrooner
I pewnie wiele wiele więcej które w danej chwili nie przychodzą mi do głowy.
Mile widziane od osóbki/osóbek:
-17+
-Sprawny mikrofon
-Możliwość grania minimum 1h dziennie (w przedziale czasowym 16:00 / 24:00+, aczkolwiek 1h w tygodniu też nie ogranicza dobrej zabawy
Kontakt - priv lub discord WJERZBA#8814