Szukam graczy Wow

Siema szukam ludzi do pogrania w Wowa, niedawno zacząłem grac, gierka mi sie spodobała , ale niestety natrafiłem na przeszkode nie do pokonania, jaką jest brak ludzi do ogrywania interesującego mnie kontentu. Dungeon finder w grze to jakis żart (2h w kolejce) . Gram na diefiasie, 82 lv warrior, doświadczenie mam zadne ( zero raidów) fajnie by wiec bylo znalezc towarzystwo z podobnym stazem. Aktualnie stanąłem w Northrend kopiąc po piszczelach wujka Arthasa. Czekam na odpowiedzi. Pozdro

Jesli masz 82lvl to idź robić questy na dodatku Cataclysm. Klikasz shift + J i powinno Ci się pokazać jaki quest i gdzie masz aktualnie wykonywać.
A co do dungeonów to nie mam pojęcia co jest grane, odkąd wszedł patch z trudniejszym expienie nie levelowałem żadnego alta, więc nic nie powiem.

82 lvl, to Cata albo Pandy do wyboru. Nie siedź w Northrend, tylko wróć do stolicy twojej frakcji idź do herolda/tablicy ogłoszeń i weź questy. Dungeon finder może mieć z tobą problem taki iż masz za wysoki lvl na dungi z Wotlka a za mały ilvl na następne dungeony z kolejnych dodatków, i system stara się doszukać delikwentów o podobnej sytuacji. Raidować sobie będziesz na endgame, plus mile widziane są tanki, bo jeśli jesteś dpsem, to faktycznie tylko raidowanie z randomami cię czeka o ile nie znajdziesz gildii,która cię przyjmie pod swoje skrzydła. Na Defiasie jest od groma gildii, które cię przyjmą jako sociala i nauczą co i jak , wystarczy je przewertować w dziale z gildyjnymi ogłoszeniami.

No witam, @SnooW Gram w wowa od kilku lat jak chcesz można razem popykać xd

Nie napisałeś nic o frakcji w jakiej grasz. Ale jesli horda to polecam https://www.amicum-defias.pl/ za niedługo wznawiamy rekrutacje i lecimy z tematem:)

gram w ally, z horda sie srednio lubie (gankowanie low lv)

Moge napisać tak samo :stuck_out_tongue: jak expie alty to alianci gankuja. No nic skoro frakcja nie pasuje to mogę tylko życzyć szczęścia ze znalezieniem przyzwoitej grupki chętnych do grania:)