Siema szukam ludzi do pogrania w Wowa, niedawno zacząłem grac, gierka mi sie spodobała , ale niestety natrafiłem na przeszkode nie do pokonania, jaką jest brak ludzi do ogrywania interesującego mnie kontentu. Dungeon finder w grze to jakis żart (2h w kolejce) . Gram na diefiasie, 82 lv warrior, doświadczenie mam zadne ( zero raidów) fajnie by wiec bylo znalezc towarzystwo z podobnym stazem. Aktualnie stanąłem w Northrend kopiąc po piszczelach wujka Arthasa. Czekam na odpowiedzi. Pozdro
Szukam graczy Wow
Jesli masz 82lvl to idź robić questy na dodatku Cataclysm. Klikasz shift + J i powinno Ci się pokazać jaki quest i gdzie masz aktualnie wykonywać.
A co do dungeonów to nie mam pojęcia co jest grane, odkąd wszedł patch z trudniejszym expienie nie levelowałem żadnego alta, więc nic nie powiem.
82 lvl, to Cata albo Pandy do wyboru. Nie siedź w Northrend, tylko wróć do stolicy twojej frakcji idź do herolda/tablicy ogłoszeń i weź questy. Dungeon finder może mieć z tobą problem taki iż masz za wysoki lvl na dungi z Wotlka a za mały ilvl na następne dungeony z kolejnych dodatków, i system stara się doszukać delikwentów o podobnej sytuacji. Raidować sobie będziesz na endgame, plus mile widziane są tanki, bo jeśli jesteś dpsem, to faktycznie tylko raidowanie z randomami cię czeka o ile nie znajdziesz gildii,która cię przyjmie pod swoje skrzydła. Na Defiasie jest od groma gildii, które cię przyjmą jako sociala i nauczą co i jak , wystarczy je przewertować w dziale z gildyjnymi ogłoszeniami.
Nie napisałeś nic o frakcji w jakiej grasz. Ale jesli horda to polecam https://www.amicum-defias.pl/ za niedługo wznawiamy rekrutacje i lecimy z tematem:)
gram w ally, z horda sie srednio lubie (gankowanie low lv)
Moge napisać tak samo jak expie alty to alianci gankuja. No nic skoro frakcja nie pasuje to mogę tylko życzyć szczęścia ze znalezieniem przyzwoitej grupki chętnych do grania:)