Szukam graczy do Blade and Soul lub Guild Wars2 sam nie moge się zdecydować która więc szukam kogoś na obojetnie którą.
Szukam graczy
Mam obie gry zainstalowanie, do GW 2 mam nawet HoT, i w sumie z chęcią bym w niego pograł, bo bardzo podoba mi się w tej grze system walki, sam jednak nie lubię grać w żadne MMO, a w GW 2 bieganie solo strasznie nudzi, tak więc z chęcią pogram z tb w GW 2. Tym bardziej że BnS nie sprostał moim wymaganiom (aczkolwiek i jemu zawsze można dać szanse).
Kurde bez cytowania nie widzialem i kto mnie namowil na BnS więc no ;c jakbyś chcial jednak dac szanse tej grze to np
Hmmm... W sumie mogę, aczkolwiek grę mogę zacząć koło koło 21 lub później, przemyślę jeszcze i dam znać.
a masz już na kompie? i Co nie przemawialo co cb w tej grze
Dołączam się. Mam problem ze znalezieniem gry na dłużej a w bns nie grałem jeszcze.
Jak wyglądacie z lvlami, jak bardzo trzeba was gonić, a co do tego co mi się nie podoba w grze to ograniczona customizacja naszej postaci, dla tego jeśli macie już stosunkowo wysokie lvle, to raczej zacznę SB grać w GW 2.
Ja dla przykładu jej jeszcze nawet nie odpaliłem 10 min downloadu zostało
To możemy zacząć razem, tylko jakiś ts albo coś
To dajcie te nicki i ogarniemy ts xd ja mam 17 albo 9 xd
To możemy zacząć razem, tylko jakiś ts albo coś
i w dodatku 9 lvl wbija sie w 20 min xd
Ja dla przykładu jej jeszcze nawet nie odpaliłem 10 min downloadu zostało
Jak tam pany, gracie jeszcze... =) Bo coś was złapać nie mogę.
To w którą grę gracie bo z chęcią z kimś bym pograł w mmo hehe
Szukam graczy do Blade and Soul lub Guild Wars2 sam nie moge się zdecydować która więc szukam kogoś na obojetnie którą.
“Było nas trzech…”, ale panowie się wykruszyli niedługo przed sylwestrem, ja dobiłem 30 lvl i zpasowałem, nie chciało mi się dalej grać nie mając do kogo się odezwać, jeśli zbierze się większa ekpia, to mogę wrócić… =3
Chętnie z tobą pogram w jakiś z tych tytułów. Daj znać jaki. Mi obojętnie. W obu jestem całkowitym nowicjuszem.