Szukam graczy!

Polecam Royal Quest lecz na rosyjskim jezeli dla ciebie na PLu jest "p2w" na rosyjskim tego nie czuć bo wszyscy ładnie wszystko sprzedają dość tanio a dorobić się nie jest trudno juz od 30 lvla [ czyli dobry start i w te pierwsze premium za free masz spokojnie 30 ] Jeżeli chodzi o jezyk dam rade a wiekszość mam przetłumaczone zreszta na RU jest tyle ludzi ze jezeli liczy się dla ciebie zabawa i dobre PvP na pewno coś się osiągnie. no oraz ta magice wizard war co we wtorek startuje też polecam ^^

TSa MOZE załatwie jak coś ale to sie zobaczy czy te gry wam sie spodobaja ^^

Może Rift? Grafika może nie powala, ale gra jest po prostu przednia.

A może Lost Saga albo rumble fighter ? pisz pw

Mu online <3

Może Eve online?

Może Rift? Grafika może nie powala, ale gra jest po prostu przednia.

Próbowałem grać w Rifta, fajna gra ale samemu gra się nudno, trzeba by znaleźć większą grupkę ludzi :D

Polecam Royal Quest lecz na rosyjskim jezeli dla ciebie na PLu jest "p2w" na rosyjskim tego nie czuć bo wszyscy ładnie wszystko sprzedają dość tanio a dorobić się nie jest trudno juz od 30 lvla [ czyli dobry start i w te pierwsze premium za free masz spokojnie 30 ] Jeżeli chodzi o jezyk dam rade a wiekszość mam przetłumaczone zreszta na RU jest tyle ludzi ze jezeli liczy się dla ciebie zabawa i dobre PvP na pewno coś się osiągnie. no oraz ta magice wizard war co we wtorek startuje też polecam ^^ TSa MOZE załatwie jak coś ale to sie zobaczy czy te gry wam sie spodobaja ^^

Jeżeli byłoby jakieś spolszczenie do tego Ruska Royal Quest to chętnie, fajna gierka ogólnie. A co do Magicka to raczej mnie nie stać na nią :D

A może Lost Saga albo rumble fighter ? pisz pw

Niee, w takich grach nie gustuję, chcę coś i PvE i PvP, możliwość community z graczami, możliwość założenia gildii/klanu czy coś :D

wątpię że jest sens szukać ludzi do P2P

Rift?

Tera?

Aion?

C9?

DN?

PoE?

Lub też można FireFall :D

Mu online

Gra fajna ale nic ciekawego bo jest nudna, wbijasz max lvl, reset i tak ciągle :D

Może Eve online?

Spojrzałem na jakieś recenzje, trailer i nie podoba mi się :)

Rift?Tera?Aion?C9?DN?PoE?

Jestem za Terą, Aion'em oraz PoE, fajne gierki :D C9 jest troszku nudne, mam tam kilka postaci ale ciągle robić te dungeony to sama nuda. :/

warn_ico.png
DP ~ NS

ale wbij RR na globalu xD

Jestem za Terą, Aion'em oraz PoE, fajne gierki C9 jest troszku nudne, mam tam kilka postaci ale ciągle robić te dungeony to sama nuda. :/

Aion i PoE dobre, Tera ma słaba optymalizacje :D

W POE moglbym pograć ;D

A jest w PoE możliwość grania w party, założenia gildii czy coś w tym rodzaju? :D

Do royalQuesta rosyjskiego nie ma spolszczenia, lecz ja tak jak pisalem w innym temacie staty itemkow latwo ogarnac ja po 3 dniach grania przyzwyczailem sie i nie widze cyrylicy tylko co to daje, a jezeli chodzi o talenty i skile to sam sobie spolszczyłem, a raczej skopiowalem z polskiej wersji wiec tutaj problemu nie ma a co do itemkow ktore co robia to grałem dosc dlugo by znac to wszystko na pamiec ^^

Jeżeli ktoś jest zainteresowany graniem w RQ.ru to prosze o PW a na pewno się dogadamy ^^

W poe można chodzić w party 4-5 osob oraz dodali jakis czas temu gildie

Hymm to jak? Bierzemy Ruskiego RQ czy PoE?

PoE juz

Myślę że PoE :D

W razie czego pobrałem i PoE i RQ ale Polskiego :D

Wszystkich chętnych do PoE zapraszam na TS'a! IP: 5.175.172.75