Szukam graczy!

Siema, siema! Szukam chętnych graczy do gry, lecz jeszcze nie wiem jakiej. Wszystko jest jakieś nudne, przereklamowane.

Może ktoś z Was ma jakąś grę do zaproponowania żeby no nie wiem, stworzyć gildię, jakiś klan czy coś, poexpić w party no i w ogóle, pograć w drużynie :)

Nie chciałbym grać w tytuły takie jak: TERA, Metin 2, Tibia, C9, Dragon Nest, Last Chaos, LOL, DOTA.

Wymagania jakie stawiam to:

- granie w trybie dziennym [ nie gram w nocy, wolę pospać :) ]

- komunikator głosowy Team Speak 3 [ mam własny 32 slotowy serwer ]

- chęć uczestniczenia w miłej zabawie na jaką stawiam :)

Czekam na Wasze propozycje, piszcie w postach w co byście chętnie pograli :) Możemy zebrać jakąś większą rzeszę graczy, by milej nam się grało :P

Elo, pozdro 500 :D

Jeśli Tibia mogę grać :D

najpierw wybierz gre a potem szukaj ludzi.. bo kazdy ma inny gust i moze chciec grac w co innego.

Ja bym mógł dołączyć :D Ogarnie się jakaś gierke i bedzie git

co wy na to by od wtorku Magicke zagrac?

ja osobiście nie przepadam za tą grą

Zapraszam do TESO, zabawa przednia :P

Jeśli Tibia mogę grać

Napisałem, że w Tibię nie chciałbym zagrać. Jedyna wersja Tibii która była najlepsza to 7.6 gdzie nie było na wszystko hotkey'i i musiałeś mieć skilla :)

najpierw wybierz gre a potem szukaj ludzi.. bo kazdy ma inny gust i moze chciec grac w co innego.

Pisałem również, że nie wiem w co bym zagrał, ten temat jest do zebrania ludzi i wyboru gry, zagrać mogę w każdą grę MMO, byle to nie była któraś z wymienionych w głównym poście :)

zawsze pozostają otsy 7.6 :)

Może Guild Wars 2? Jest to bez wątpienia tytuł wyróżniający się na tle gatunku MMO.

Jeśli szukałbyś stabilnej gildii, to sprawdź: Aiwe.eu (rekrutację prowadzimy na stronie pod zakładką /forum/ )

Ogólnie w gildii mamy osoby, które grają od premiery, ale nie brakuje również nowicjuszy i dopiero expiących :)

Do tego naszym głównym trybem jest RolePlay (gra fabularna) dzięki czemu wyciskamy z Lore gry ile tylko można, dodatkowo nie brakuje u nas PvE, czy PvP.

W razie pytań co do gildii, czy samej gry - śmiało!

Xar jeśli kupisz tym co nie maja Nie ma problemu

zawsze pozostają otsy 7.6

OTS'y po jakimś czasie upadają a ja nie mam zamiaru co chwilę grać na innym OTS'ie bo poprzedni padł :)

Zapraszam do TESO, zabawa przednia

TESO? Jak widzę wysyp tych botów którzy latają na SpeedHackach i podobnych to mi się odechciewa :) Poza tym gra jest płatna i nie sądzę, bym znalazł większą rzeszę graczy w tą oto grę :D

istnieje OTS 7.6 co stoi juz ponad 5 lat

Może Guild Wars 2? Jest to bez wątpienia tytuł wyróżniający się na tle gatunku MMO.Jeśli szukałbyś stabilnej gildii, to sprawdź: Aiwe.eu (rekrutację prowadzimy na stronie pod zakładką /forum/ )Ogólnie w gildii mamy osoby, które grają od premiery, ale nie brakuje również nowicjuszy i dopiero expiących Do tego naszym głównym trybem jest RolePlay (gra fabularna) dzięki czemu wyciskamy z Lore gry ile tylko można, dodatkowo nie brakuje u nas PvE, czy PvP.W razie pytań co do gildii, czy samej gry - śmiało!

Patrzę obecnie na kwotę GW2 i widząc 39.99 euro, na razie podziękuję :) Jeżeli znowu pojawi się promocja, gdzie GW2 kosztuje 19.99 euro, możliwe że się skuszę :)

A więc ludziska, co wybieramy? Szybko, bo mi się nudzi i chciałbym jak najszybciej zacząć grać :)

Danny a ty nie masz żadnych propozycji ?

A no właśnie nie mam, dlatego szukam ludzi którzy by coś ciekawego zaproponowali :) W ostateczności mógłbym pograć w TERĘ ale jakoś mnie do tej gry nie ciągnie :D

co powiesz na "ROYAL QUEST' :)

Grałem chwilę w Royal Quest ale tam Item Shop jest zbyt OP. Donate'ujący mają wszystko, runy do ochrony przy upgrade'owaniu itp. :D

oj tam IS ważna jest gra !

i to jest jedna z niewielu gier gdzie trzeba sie natrudzić na wbicie cap lvlu (60-70) nie pamietam :P

warn_ico.png
DP ~ NS

Średnio mi to odpowiada ale poczekam na jeszcze jakieś wypowiedzi, może ktoś zaciekawi mnie czymś innym :)