Szukam Grindownika

Witam. Szukam MMORPG jakiegoś dobrego grindownika gdzie będę mógł po prostu się logować i farmić. Chodzi o to żeby rozwój postaci opierał się na wbijaniu lvl i zdobywaniu eq itp. Nie że dobijam lvl cap np. 50 w tydzień i potem dungi i rajdy. Grałem sporo we Flyff i mi bardzo podszedł. Aktualnie czekam na nowy serwer. Jakieś propozycje ?

Lineage 2 Reborn x1

Black Desert ma nieskończony grind.

lineage 2, albion online, black desert, tibia

POE endgame to tylko i wyłącznie grind. Polecam zacząć od 1, w 2 mało contentu.

Sprawdź sobie Thang Global w którym jest masa grindowania i ulepszania setów(6/7 częściowych) do +12 i broni do +10 z masy materiałów. Na zdjęciu masz co potrzebne do klaty 180lvlu od+0 do +12
Screenshot_2025-03-09-10-34-30-867_com.android.chrome-edit

Ja porobiłem kilkanaście setów różnych lvli for fun na +8/10 i zostawiam sobie je na lvling. Każdy część polepszona zmienia kolor poświaty. Tutaj taka mała demonstracja, ale zdjęcie tego nie oddaje idealnie ponieważ poświata ciągle się rusza :stuck_out_tongue:
obraz

TfcWvPC

Obecnie maksymalny lvl215 jednak gra jest w trakcie ciągle rozwoju i niedługo zostanie otwarta kolejna mapa, także lvl zwiększa.

Strona http://www.thangglobal.com/

Baza danych http://www.db.thangglobal.com/

Discord oficjalny https://discord.gg/6RrpX7GHc8

Polski Discord (poradniki dla nowych) https://discord.gg/9wJcnJvGGy

o macie dziewczynę w gildii? ładna ta Milenka?

Tak, chociaż podczas całowania przeszkadzają trochę te jej wąsy.

RealClientApp_MxerDe4xR8

Nie to 3 moje postacie :stuck_out_tongue: Tutaj też moja Bogini ;p

Nie liczac LvL’u to Black Desert XD

Nie jest to MMORPG, ale jak lubisz grindować i odblokowywać coraz lepszy gear itd, to polecam Warframe. Tam żeby stworzyć jakiegoś Warframe’a, to musisz zebrać odpowiednie materiały z różnych lokacji/misji na poszczególne części, wycraftować te części, a dopiero później samą postać. Do tego jak chcesz ją zmodyfikować najlepiej jak to możliwe, to musisz ją przeexpić do 30 lvl’a kilka razy, żeby dodać odpowiednie polaryzacje na mody, żeby zajmowały mniej miejsca i można było ich włożyć więcej. Do tego masz różnego rodzaju inne boosty do ich siły. Arcane’y (takie odpałki triggerowane w określonych warunkach), Crimson shardy (takie endgame’owe kamienie do boostowania statystyk), Helminth system, który pozwala Ci poświęcić jakąś postać i przełożyć z niej umeijkę na inną, dzięki czemu można bardzo dobre combo robić.

A opisałem tylko budowanie samych warframe’ów. Do tego dochodzą różnego rodzaje bronie główne, boczne, melee, bronie do walki “w kosmosie”, własny statek w późniejszym etapie z własnymi modami i ulepszeniami, necramechy… i możliwe że coś jeszcze, o czym zapomniałem :smiley:

Expienie tego wszystkiego pozwala wbijać mastery level, czyli level konta, dzięki czemu idąc coraz dalej odblokowujesz kolejne coraz lepsze bronie/postacie oraz fabułę, która de facto jest mega dobra i rozbudowana (każdy gracz warframe’a Ci to powie)

Nie ma niestety otwartego świata. Są za to otwarte lokacje na kilku planetach. Można tam farmić rybki, wydobywać jakieś kamienne surowce, łapać zwierzątka, zaliczać bounty na reputację i wiele więcej.

Mu online, grind grind i jeszcze raz farmienie :slight_smile: gra oczywiście nie dla każdego ale polecam. Serwer Alfheim. Jak coś zapraszam mamy fajna ekipę.

Albion online, w tej grze wszystko co robisz w zasadzie sprowadza się do grindowania sławy(expa) by rozwijać umiejętności bojowe czy rzemiosła/zbieractwa lub waluty którą możesz wymienić na konto premium i ewentualnie kupić skiny.
Gra jest bardzo rozbudowana i posiada wiele spoceńców, na rynku nie ma chyba większego grindownika w tym momencie.
Gra na wyższych strefach (Jest ich 8 i każda z nich oferuje zarówno większe wyzwania jak i nagrody) potrafi być obarczona ryzykiem utraty wszystkiego co postać ma przy sobie na skutek śmierci.
Ostrzegam, potrafi porządnie wciągnąć i sponiewierać.
Gra jest za free więc warto sprawdzić :slight_smile:

Runescape