Szukam gry darmowej gry MMO

Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić, że piszę w tym dziale, ale jakimś dziwnym trafem nie mogę założyć tematu w dziale "Szukam MMO"... Dlaczego? Ale wracając do tematu. Szukam gry F2P MMO.

Sprzęt: Nie istotne, wszystko pójdzie.

Cechy: Przede wszystkim bardzo popularna. Nie chcę grać w grę, która jest zagrożona upadkiem i po miesiącu zostanie zamknięta. Kolejna cecha to nie zbyt przesadzony IS, a mianowicie chcę mieć jakieś szanse grając całkowicie za darmo. Resztę "obczaję" sam gdy otrzymam jakieś propozycje.

Nie przypadły mi do gustu:

- Tibia (Grałem długo, ale przestałem)

- Metin2

- Cabal

- Mu Online

- Allods

- SWTOR

Z góry dzięki za odpowiedzi.

20 postów na założenie tematy w szukam mmo musisz mieć.

Masz opcję szukaj. Po to jest limit 20 postów, bo każdy zakładał takie tematy JAK TY i nic poza tym. 80% tematów w szukam MMO mają identyczne wymagania jak twoje, not P2W, popularna...

Zły dział. Zamykam.

Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić, że piszę w tym dziale, ale jakimś dziwnym trafem nie mogę założyć tematu w dziale "Szukam MMO"... Dlaczego? Ale wracając do tematu. Szukam gry F2P MMO.

Sprzęt: Nie istotne, wszystko pójdzie.

Cechy: Przede wszystkim bardzo popularna. Nie chcę grać w grę, która jest zagrożona upadkiem i po miesiącu zostanie zamknięta. Kolejna cecha to nie zbyt przesadzony IS, a mianowicie chcę mieć jakieś szanse grając całkowicie za darmo. Resztę "obczaję" sam gdy otrzymam jakieś propozycje.

Nie przypadły mi do gustu:

- Tibia (Grałem długo, ale przestałem)

- Metin2

- Cabal

- Mu Online

- Allods

- SWTOR

Z góry dzięki za odpowiedzi.