Szukam tak jak w tytule gry podobnej do World of Warcraft. Jestem casualowym graczem, który nie ma tyle czasu co kiedyś chyba że pójdę na L Quatro . Obecnie gram w dota2, Naruto to Boruto Shinobi Striker, CS GO - czyli competetive. Parę meczy po pracy w któryś z wymienionych tytułów.
W MMORPG które grałem ostatnio to:
-BDO trzeba jednak dużo czasu spędzić by dobrze ubrać swoją postać
-World od Warcraft grałem i zastanawiam się czy nie kupić dodatku i wrócić - jednak nie wiem czy casual ma czego szukać w tej grze.
-Lineage 2 kilka lat temu spędziłem w niej sporo czasu
-Guild Wars i GW2 w drugą część grałem od headstartu wbiłem max i tak zostawilem grę.
-Dark Eden Stara miłość gdy grało się w jedynej Polskiej gildii. Teraz mam problem by DE ruszyło na win 10 więc zrezygnowałem z dalszych prób uruchomienia
A więc szukam czegoś podobnego mechanika do World of Warcraft ewentualnie rozważam powrót jeżeli pojawią się pod moim tematem silne argumenty . Ciekawi mnie również FF XIV, ale nigdy nie grałem i nie wiem czy tytuł nadaje się dla osoby pracujacej, która posiada mniej czasu. Co do gier F2P szukałem czegoś w podobie do World of Warcraft, ale niestety bez ściągnięcia i wyprobowania nie dowiem się. Dlatego piszę do was - może ktoś coś podsunie w co samemu gra.
Sprzęt ucisgnie wszystko
PS z innej beczki jak zmienić Avatar na forum?