Szukam gry dla dwóch osób

Tylko, żeby nie była to mini-gra online.

Może mieć funkcje LAN lub wspólny ekran

Typ :

- nie wyścigowa

- przygodowa

- rpg

ale może być na necie jak tak mam 2 albo nawet 3

Bleach vs Naruto 1.8 :

https://www.google.pl/search?client=opera&q=blade+vs+naruto&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=bleach++vs+naruto+1.8

Little Fighter 2

Hero Fighter v0.70

I wszystkie gry Lego

Jak np do grania z dziewczyną to polecam coś ala Orcs Must die 2(2PC), Serious Sam 3(2PC) też miał multi... turowe też odpadają? Czy skusiłbyś się na partię z tą drugą osobą w Heroes(1lub więcej PC, Disciples(1LubW).

Dead Island polecam. No może być też Diablo od jedynki do trójki, Torchlight II czy inne h'n's. Jeśli lubisz bardziej rpgowe produkcje to taki Icewind Dale 2 też ma co opa.

Polecam Diablo II :)

W sumie to znowu po napisaniu mi się przypomina w co graliśmy, więc mamy za sobą :

- diablo 1 2 3

- litlle fighter

- torchllight 1 2

- wszystkie gry lego

A i wolimy grę, gdzie się współpracuję ze sobą.

Achtung Die Kurve

moze sacred ? neverwinter nights 1/2 ? z czego bardziej polecam 1 ;P

Ale Sacred i Neverwinter są za trudne, wole takie gry jak diablo czy pseudo-przygodówki jak HP.

Diablo 2 lub diablo 3 na Hardcorze z kumplem, lepszych emocji nie znajdziesz :) Szczerze polecam ;)

Ale ile można to samo?

Mam kupione d2 i d3 ale już nie chcę wracać. Znowu...

Diablo 2 lub diablo 3 na Hardcorze z kumplem, lepszych emocji nie znajdziesz Szczerze polecam

Ziomek, obadaj sobie "Władca Pierścieni: Wojna na Północy". Niby RPG, ale na dobrą sprawę, rozgrywka wygląda jak w H'n'S. Warto pograć z kumplami, fajna zabawa.

Władca pierścieni wojna na pólnocy ehh wspaniała gra ;]

Na najtrudniejszym poziomie trudności liczy się na prawde zgranie, grałem z kumplem i bylo ciekawie.

Polecam ;]

Pewnie weźmiemy, z naszą zdolnością, łatwy poziom.

Tu nie chodzi o poziom, tylko frajdę z gry. Grajcie na łatwym, o ile sprawia to wam przyjemność :)

Z łatwych gier to przychodzi mi do głowy Minecraft ;p wbrew pozorom nie jest to tylko gra dla 10 latków. Można się pobawić szczególnie we dwóch. Grałem tak z kuzynem czasem jest kupa śmiechu :)

W Hunted: The Demon's Forge jest chyba co op.

ach zapomniałem... w Splinter Cell jest fajny co op. ( ale to nie rpg, ani przygotówka)

Po za diablo to trudno o dobra grę z co opem. Teraz już się takich gier nie robi. Zagrajcie w jakieś MMO, jest o wiele większy wybór. Z tego co pamiętam to z kuzynem własnie w DCUO, dużo graliśmy.

Z tego co widzę to nikt jeszcze o tym nie napisał tak więc polecam Trine oraz Trine II :) portal, portal 2 (brak elementów rpg ale fajnie się w to gra z kimś), future cop lapd (stare ale fajne, jest nawet dzielony ekran, tylko że rpg to raczej nie jest).

Czemu nikt nie podał żadnej przygodówki? Ile można zabijań?

Nikt nie grał w gry przygodowe? Np. ja mam za sobą prawie całą serie o HP, podoba mi się 3,

a 5,6,7 i 7,5 nie, bo tam się liczy tylko szybkie klikanie i machanie myszą.

A zna ktoś RTS gdzie się gra razem vs wróg?

Naj przez LAN.

Lara croft and the guardian of light ciekawa przygodówka, ma wspólny ekran.
Jeśli chodzi o RTS to: Company of Heroes, Men of War.