Szukam gry FPS/Wyścigi

Szukam gry ale nie MMO.

Gra na słabszy sprzęt (1 GB RAM 512 Mb karta graficzna) może być z trybem multi.

FPS - Może być II Wojna Światowa lub nowoczesna (CoD: MW 2 itp.) albo za nowoczesna ;) (BF: 2142)

Wyścigi- Coś jak Split Second (Nie pójdzie ;/) Lub NFS (Ale wole coś w stylu Split Second)

Jak będzie jakaś niedokładność pisać to poprawie a nie zamykać temat za pomoc THX!!!!

Call of Duty 1 i 2, Medal of Honor: Wojna na Pacyfiku. Z FPS w realiach wojny nic mi więcej nie przychodzi do głowy :D

CoD'a 2 mam i mam jeszcze pytanie do Cod 3 istnije taki :blink: bo nigdzie nie mogę znaleść ???

Jak już to ten MoH ale wciąż czekam na propozycje.

PS znalazłem na YouTtube CoDa 3 ;)

CoD 3 ukazał sie jedynie na konsole.

Co do wyścigów spróbuj Burnout Paradise - chyba pójdzie

Taki sprzęt...hmn... Może Code of Honor: Łańcuch krytyczny?

A ze ścigałek to NFS: Carbon.

NFS już mam a dokładnie to Most Wanted a z tym Burnout Paradise robiłem test gry czy pójdzie na http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ :/

Zobacze tego Code of Honor tematu nie zamykać

Nie chcę zakładac nowego tematu, więc perfidnie wykorzystam ten ;P

Czy jest sens sciągać FEAR [tego za free] na ten sprzęt : ItelCroe2 E4300 [1,8 GHZ], 1 GB ram i Geforce 8500 GT [256 MB] oraz ścigałkę Race driver: Grid?

Nie chcę zakładac nowego tematu, więc perfidnie wykorzystam ten ;PCzy jest sens sciągać FEAR [tego za free] na ten sprzęt : ItelCroe2 E4300 [1,8 GHZ], 1 GB ram i Geforce 8500 GT [256 MB] oraz ścigałkę Race driver: Grid?

FEAR jest

GRID chyba tez

Heh, jutro się zobaczy FEAR... Dzięki za dozę optymizmu ^^

EDIT: przepraszam, to może byc głupie pytanie, ale dlaczego na stronie CanURunIt? pokazuje mi taką prędkośc proca? :D Wiem, że mój proc to 2 rdzenie, ale nigdy nie przypuszczałem, że to jest moc x 2....

Mógłby ktos rozwiązać zagadkę laika tematyki hardware? ;/

link do wyniku z Can i Run it.

http://yfrog.com/6bcanyourunitmozillafirefj

Temat do zamknięcia CoD 4 na średnich mi chodzi bez problemu :D

Za pomoc THX!!!!

Szukam gry ale nie MMO.

Gra na słabszy sprzęt (1 GB RAM 512 Mb karta graficzna) może być z trybem multi.

FPS - Może być II Wojna Światowa lub nowoczesna (CoD: MW 2 itp.) albo za nowoczesna ;) (BF: 2142)

Wyścigi- Coś jak Split Second (Nie pójdzie ;/) Lub NFS (Ale wole coś w stylu Split Second)

Jak będzie jakaś niedokładność pisać to poprawie a nie zamykać temat za pomoc THX!!!!