Szukam gry free-to-play

Cześć! Zwykle grywam w MMORPG które działają na systemie b2p bądź abonamentowym. (szczególnie abonamentowym)

Ale ostatnio zacząłem rozglądać się za grą f2p, która mogłaby być dla mnie tymczasową odskocznią odciążającą budżet, ponieważ opłacam miesięcznie sporo innych, nie powiązanych z grami, abonamentów. Szukam więc gry free-to-play która jest pozbawiona elementów p2w. Pozycje pokroju TOR czy Guild Wars 2 które są free-to-playami jedynie częściowo odpadają.

Nie chcę się rozpisywać, więc więcej szczegółów macie poniżej:

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Nie ma znaczenia. Myślę że uda mi się odpalić praktycznie każdą zaproponowaną pozycję.
Cechy: Rozbudowany handel, ciekawy rozwój postaci, dungeony, raidy i ogólny nacisk na elementy społecznościowe.

• [tytuł gry, która Ci się podobała ale z jakichś przyczyn zrezygnowałeś] - kiedyś, przed laty kiedy grywałem w free-to-playe bardzo dobrze bawiłem się w Nostale. Ale podejrzewam że największą zasługą jest tutaj sentyment. Ale warto przy tym zaznaczyć, że bardzo lubię komiksową, przerysowaną i nierealistyczną grafikę. Nie mam alergii na japońszczyznę.

• [tytuł gry, która Ci się nie podobała] - próbowałem Neverwinter Online i TERĘ Online, odbiłem się od obu po kilku godzinach grania.