Szukam Gry/Gier Co-op 4ppl

Witam szukam jakiś ciekawych gierek z co-op/multi znacie coś ciekawego pomijajac minecraft/terraria/boderlands

Dead Rising, system shock 2, left 4 dead, resident evil 5, half life 2

Diablo 3 ? :)

dead island , brink , gears of wars , fable 3 , darkness 2 , diablo 3

diablo 3 sobie odpuscimy bo szybko nam sie znudził ^^ Darkness 2 wygląda bekowo jest możliwość gry co-op na piratach? bo znajac czesc moich kompanów będzie problem by wydali pare zl na gre... ^^ Dead Rising tez fajne ^^

Serious Sam (wszystkie części), podobno w następnym roku ma być Aliens: Colonial Marines też z kooperacją, a w tym miesiącu będzie gra w stylu Gears of War (tyle że w czasach dzisiejszych ona będzie) o nazwie Spec Ops: The Line z systemem kooperacji tyle że w formie DLC ale darmowym ;p (czyli żeby pograć w Spec Opsa na kooperacji będzie trzeba do tego ten darmowy DLC ściągnąć :)

właśnie nie jestem pewny na 100 % ale raczej można grać przez jakieś tunngle w darkness 2 jeszcze dodam Resident Evil Operation Raccoon City ( ale w to chyba nie zagrasz na piracie ) i splinter cell conviction , sniper elite v2

up taak we wszystkie gry mozna pograc przez tunngle. no moze oprocz tych swierzych ;) ale za miecha gora 2 juz bedzie mozna grac w diablo 3 lub najnowszego residenta :P

Emu do Diablo 3 został już wydany. Koślawy i pełen błędów, ale jest :P

Najlepiej to w CoD Black Ops zombie mode, gram w ten mod od kiedy wyszedl Black Ops, i nadal mi się nie nudzi : D Może spiral knights

mam diablo 3 i żałuje wydanych pieniedzy na niego ... COD:Bo mi sie znudził ^^ Spiral hmm chyba za szybko nam sie znudzi

Może Magicka? Bardzo ciekawy system rzucania zaklęć, wymagajaca, ale fajna. Do tego dużo śmiechu i nawiązań ;).

No magicka niby nie jest zła bo troche sam grałem ale jak sie dorwie miniguna to gra traci jakikolwiek sens ;(

Witam szukam jakiś ciekawych gierek z co-op/multi znacie coś ciekawego pomijajac minecraft/terraria/boderlands