Szukam gry/gier

Szukam gier z systemem sterowania wieloma postaciami lub postacią z pomocnikami UI polubiłem: final fantasy xiii , dragon age 2-3, state of decay. Stawiam na grafikę i możliwość rozwijania postaci w wielu drzewkach.

Dungeon siege 1, 2, 3. Wasteland 2.

sprobuj wieska i mass effecty

Divinty Original Sin

Gry które podaliście mają tylko 1 postać do kontroli, w wasteland 2 co prawda są trzy postacie do kontroli ale brak dynamiki i grafika leży. Divinity Original Sin przebyłem ale jakoś niezbyt mi się spodobała. Czekam na dalsze propozycje^^.

Graficznie może odstają, ale poleciłym Ci wszystkie klasyczne RPGi, pokroju Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape:Torment, Światynia pierwotnego zła. Tam masz bardzo rozbudowaną kontrolę nad postaciami z możliwością fajnego rozowju. Potrzebowałbyś jeszcze doinstalować mody do lepszej rozdzielczości, tylko jak mówię, grafika jest tu na ogół ręcznie rysowana, mnie osobiście się podoba, no ale kwestia gustu.
A z nowszych, polecam Last Remnant, ale to pod warunkiem, że nie straszne Ci klimaty j-rpg (wnioskuję, że będzie ok, bo graleś w FF-y)

A ja ci moge polecic dragon age poczatek - swego czasu nawet za darmo rozdawali bodajze na originie ;). Gra kosztuje grosze a fabula dosc wciagajaca, do tego wiecej mozliwosci budowy unikalnej postaci niz w 2 czy 3 - chocby patrzac na specjalizacje, tutaj sa 4 podczas gdy pozniej tylko 3, drzewek tez jest chyba wiecej ale nwm, ja glownie magiem i lotrzykiem gralem ;)

dragon age 2-3

Wydaje mi się, że autor miał na myśli "Dragon Age, oraz 2 i 3"

Może X-Com: Enemy Unknown. Niby strategia, ale i elementy RPG (rozwijanie postaci w różne strony) się tam znajdzie.

Gdyby nie to, że grafika ma dla CIebie tak duże znaczenie, to znalazłbym jeszcze kilka tytułów, do tego co podał już kahirus.

PS.

W tym miesiącu wychodzi Final Fantasy XIII-2, a trójka, czyli Lightning Returns, jakoś po nowym roku.

Last Remnant, disgaea,FF moja trójca z ps3 <3 aż musiałem dać Lubię to, baldur's gate niestety nie wciągnął mnie choć Never Winter Night mi się podobał. DA 1 no cóż mniej więcej w połowie wątku fabularnego straciłem zapał.

DA 1 pominąłem gdyż jakoś mi się nie spodobała,ff xiii x2 na ps3 przebyłem w 100%, Lighting Returns no cóż fail game... xcom -enemy unknown wygląda ciekawie na pewno spróbuje.

Szukam gier z systemem sterowania wieloma postaciami lub postacią z pomocnikami UI polubiłem: final fantasy xiii , dragon age 2-3, state of decay. Stawiam na grafikę i możliwość rozwijania postaci w wielu drzewkach.