Witam,
jestem założycielem klanu w mobilnej grze Monster Super League, gramy już w nią ponad 3 lata dosyć fajna ekipą (11 osób)
Osiągneliśmy w tej grze dosyć sporo osobno, i jako klan, jednak dopada nas jakieś wypalenie.
Szukamy jakiegoś alternatywnego tytułu (z MSL raczej nie zrezygnujemy tak prędko)
- zależy nam żeby był to tytuł w stylu zbierania i kolekcjonowania jakichś potworków
- musi być aktywność klanowa w stylu klepania bossa (w MSL jest coś takiego świetne, tylko że jako klan lubimy organizacje i żeby wyciągnąć naszego maxa musimy się koordynować i wbijać w ustalonej kolejności co już po prostu zaczęło nas męczyć po tylu latach, nie kazdy ma czas sie ustawić w kolejke zeby wbić o odpowiednim czasie, dlatego dobrze by w tym nowym tytule który szukamy, można było wyciągnąc max potencjału klanowiczów bez takiej koordynacji)
- miło by było jakby nie była oblepiona reklamami i komunikatami o mozliwych pakietach do wykupienia (albo zeby były chociaz bardziej dyskretne i nie przeszkadzały w grze)
- wiadomo port mobilny zeby nie ograniczać sie tylko do PC
-gra musi być żywa, jakieś eventy etc.
-jakieś auto farmienie materiałów do ulepszania stuffu w grze czy tam expienia potwórków mile widziane
troche szukałem i jestem w kropce, bo ciezko znalezc dobre materiały opisujące content gildijny do kazdej mobilki jaka jest, a nie chce w każdej mobilce cisnąć po kilka godzin zeby odblokować w koncu ten gildijny kontent i sprawdzić czy jest tego wart help pl0x