Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Wszystko pójdzie
Cechy: Witam
Szukam Gry ktora dziala na klasycznych nie casualowych zasadach nudzi mnie to poczucie bezkarnosci i bezpieczenstwa w grach. Wypada na ciebie chlop przeszkadza ci w graniu ale sam niczym nie ryzykuje. Rok produkcji nie ma znaczenia byle spełniała moje wymogi:
-Otwarte pvp
-% na loot z PKera lub gracza
-wymagająca walka
-najlepiej nie cukierkowa grafika
-rozbudowane mechaniki i systemy craft. siege, pk/pvp
-Player driven economy
-Bylo by epicko jakby to byl sandbox juz nie mowiac non target
-sporo itemow i kombinacji buildow nie lubie gier gdzie na endgame sa 3-4 sety i elo
Przypadły mi do gustu:
Wizardry Online - cudowna gra z perma smiercia ale zamknieta...
Mortal online - genialny system walki i prowadzenia postaci ale bez abonamentu nie da sie grac
Perfect World - stary dobry mmo
EvE - wszystko fajnie ale walka byla nudna klikanie w tabelke nudzilo
Raiderz - Miodna gra ale brak otwartego PK i malo contentu
Nie przypadły mi do gustu:
Age of Wushu - mialo byc oh ah wyszło bleh
WoW i wiekszosc wow clonow
Tree of savior - wszystko spoko ale contentu i pvp nie bylo
Albion - niby spelnia moje wymogi ale w tej grze nie ma co robic ani co lootowac bo kazdy sie boi o gear ktrego i tak malo w grze
Szukam gry która jest nowa ale dziala na klasycznych oldschoolowych zasadach
Zobacz sobie DC Univers Online
-Otwarte pvp-jest
-% na loot z PKera lub gracza-nie ma
-wymagająca walka-jest
-najlepiej nie cukierkowa grafika-zobacz sobie na y-tube
-rozbudowane mechaniki i systemy craft. siege, pk/pvp -jest i nadal się rozwija
-Player driven economy -jest jak płacisz abonament jak ine to masz limit na kasę w grze .
-Bylo by epicko jakby to byl sandbox juz nie mowiac non target - możesz sobie ustawić non target
-sporo itemow i kombinacji buildow nie lubie gier gdzie na endgame sa 3-4 sety i elo - 30 epizodów + nowe epizody 4-6 co rok ( czasem więcej ) + nowy epizod = nowe sety .
Gra jest dupna minusem jest pay to play ale za free też się można pobawić .
Polecam.
Ps.
Gramy na US serwie po stronie bohaterów .
Jak wybierzesz EU to nie pograsz z nami a jak wybierzesz złoczyńców (villain) to będziesz przeciwko nam
Znam ta gre troche ale latanie superbohaterami mnie jakos nie jara ale dziekuje za pomoc im wiecej tym lepiej
Znam ta gre troche ale latanie superbohaterami mnie jakos nie jara ale dziekuje za pomoc im wiecej tym lepiej
Jak nie lubisz latać to wybierz sobie super-speed ( jak flash) albo akrobacje jak ( batman ) wiadomo że nie każdy musi być supermanem
Pozdro.
Praktycznie wszystko pasuje tu do mechaniki Darkfall, gra ma abonament, ale do 7.11 jest darmowe granie, więc możesz spokojnie sprawdzić i pograć w to.
Z innych propozycji to może Project Gorgon - gra nowa w starym wydaniu robiona przez weterana starych mmorpg np. Asherons Call/2 i EQ2
Ewentualnie stary mmorpg na prywatnym serwerze - Dark Age of Camelot
Ja to szczerze polecam Lineage 2 , lecz nie jak każdy tutaj te low raty typu skelth (no chyba ze lubisz kilka godzin powtrzac to samo aby wbić jeden level) , ale jakiś ogarnięty mid rate typu x30 , grałem na takich przez 5 lat i zawsze sprawiało mi to dużą frajdę.wymagania twoje spełnia w jakichś 70 %..
Zobacz Black Desert Online. Jest 7 dniowy trial to sprawdzisz czy pasuje.
Szukalem gry wedlug podobnych kryteriow co Ty, no i ten tytul od miesiaca nie daje mi teraz normalnie sie wyspac Jak dla mnie gra wlasnie na starych oldschoolowych zasadach w nowym wydaniu (graficznie kosi wszystko) i z wieloma systemami, ktorych nie widzialem w innych mmo. Do tego sandbox, bardzo dynamiczna walka non target + nie walczysz hotkeyami jak wszedzie tylko kazdy skill to inny klawisz/polaczenie klawiszy i laczysz je umiejetnie w combosy do ktorych musisz m.in. odpowiednio sie ustawic czyt. nie stoisz w miejscu i gra nie polega na wciskaniu 3 hotkeyi i dwoch macr na zmiane,
Jest otwarte pvp i pk - loota nie ma ale po zgonie spada exp i niszcza sie krysztaly (ulepszenia, ktore wklada sie w eq), na wyzszych poziomach czesto spotykane sa walki o spoty etc. mnogosc profesji craftingowych jak i sam craft jest bardzo rozbudowany.
Minusem dla niektorych moze byc, ze to grindownik, nie ma dungeonow i raidow jak w wowie, no i to ze top gearu nie robi sie w miesiac. Gra w eu jest juz prawie 2 lata i z tego co slyszalem dalej nikt go nie wymaxowal.
W BDO grałem ale to typowa NOWA gra gdzie nie ma kar z Pk/PVP
Poki co mysle nad Gloria Victis albo Mortalem... ale bez abo nie wiem czy bedzie mi sie chcialo grac
Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Wszystko pójdzie
Cechy: Witam
Szukam Gry ktora dziala na klasycznych nie casualowych zasadach nudzi mnie to poczucie bezkarnosci i bezpieczenstwa w grach. Wypada na ciebie chlop przeszkadza ci w graniu ale sam niczym nie ryzykuje. Rok produkcji nie ma znaczenia byle spełniała moje wymogi:
-Otwarte pvp
-% na loot z PKera lub gracza
-wymagająca walka
-najlepiej nie cukierkowa grafika
-rozbudowane mechaniki i systemy craft. siege, pk/pvp
-Player driven economy
-Bylo by epicko jakby to byl sandbox juz nie mowiac non target
-sporo itemow i kombinacji buildow nie lubie gier gdzie na endgame sa 3-4 sety i elo
Przypadły mi do gustu:
Wizardry Online - cudowna gra z perma smiercia ale zamknieta...
Mortal online - genialny system walki i prowadzenia postaci ale bez abonamentu nie da sie grac
Perfect World - stary dobry mmo
EvE - wszystko fajnie ale walka byla nudna klikanie w tabelke nudzilo
Raiderz - Miodna gra ale brak otwartego PK i malo contentu
Nie przypadły mi do gustu:
Age of Wushu - mialo byc oh ah wyszło bleh
WoW i wiekszosc wow clonow
Tree of savior - wszystko spoko ale contentu i pvp nie bylo
Albion - niby spelnia moje wymogi ale w tej grze nie ma co robic ani co lootowac bo kazdy sie boi o gear ktrego i tak malo w grze