Szukam gry która jest nowa ale dziala na klasycznych oldschoolowych zasadach

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Wszystko pójdzie
Cechy: Witam
Szukam Gry ktora dziala na klasycznych nie casualowych zasadach nudzi mnie to poczucie bezkarnosci i bezpieczenstwa w grach. Wypada na ciebie chlop przeszkadza ci w graniu ale sam niczym nie ryzykuje. Rok produkcji nie ma znaczenia byle spełniała moje wymogi:

-Otwarte pvp
-% na loot z PKera lub gracza
-wymagająca walka
-najlepiej nie cukierkowa grafika
-rozbudowane mechaniki i systemy craft. siege, pk/pvp
-Player driven economy
-Bylo by epicko jakby to byl sandbox juz nie mowiac non target
-sporo itemow i kombinacji buildow nie lubie gier gdzie na endgame sa 3-4 sety i elo

Przypadły mi do gustu:
Wizardry Online - cudowna gra z perma smiercia ale zamknieta...
Mortal online - genialny system walki i prowadzenia postaci ale bez abonamentu nie da sie grac
Perfect World - stary dobry mmo
EvE - wszystko fajnie ale walka byla nudna klikanie w tabelke nudzilo
Raiderz - Miodna gra ale brak otwartego PK i malo contentu

Nie przypadły mi do gustu:
Age of Wushu - mialo byc oh ah wyszło bleh
WoW i wiekszosc wow clonow
Tree of savior - wszystko spoko ale contentu i pvp nie bylo
Albion - niby spelnia moje wymogi ale w tej grze nie ma co robic ani co lootowac bo kazdy sie boi o gear ktrego i tak malo w grze

Zobacz sobie DC Univers Online

-Otwarte pvp-jest
-% na loot z PKera lub gracza-nie ma
-wymagająca walka-jest
-najlepiej nie cukierkowa grafika-zobacz sobie na y-tube
-rozbudowane mechaniki i systemy craft. siege, pk/pvp -jest i nadal się rozwija
-Player driven economy -jest jak płacisz abonament jak ine to masz limit na kasę w grze .
-Bylo by epicko jakby to byl sandbox juz nie mowiac non target - możesz sobie ustawić non target
-sporo itemow i kombinacji buildow nie lubie gier gdzie na endgame sa 3-4 sety i elo - 30 epizodów + nowe epizody 4-6 co rok ( czasem więcej ) + nowy epizod = nowe sety .

Gra jest dupna minusem jest pay to play ale za free też się można pobawić .

Polecam.

Ps.

Gramy na US serwie po stronie bohaterów .

Jak wybierzesz EU to nie pograsz z nami a jak wybierzesz złoczyńców (villain) to będziesz przeciwko nam :)

Znam ta gre troche ale latanie superbohaterami mnie jakos nie jara ale dziekuje za pomoc :D im wiecej tym lepiej

Znam ta gre troche ale latanie superbohaterami mnie jakos nie jara ale dziekuje za pomoc  im wiecej tym lepiej

Jak nie lubisz latać to wybierz sobie super-speed ( jak flash) albo akrobacje jak ( batman ) wiadomo że nie każdy musi być supermanem :)

Pozdro.

Praktycznie wszystko pasuje tu do mechaniki Darkfall, gra ma abonament, ale do 7.11 jest darmowe granie, więc możesz spokojnie sprawdzić i pograć w to.

Z innych propozycji to może Project Gorgon - gra nowa w starym wydaniu robiona przez weterana starych mmorpg np. Asherons Call/2 i EQ2

Ewentualnie stary mmorpg na prywatnym serwerze - Dark Age of Camelot

Ja to szczerze polecam Lineage 2 , lecz nie jak każdy tutaj te low raty typu skelth (no chyba ze lubisz kilka godzin powtrzac to samo aby wbić jeden level) , ale jakiś ogarnięty mid rate typu x30 , grałem na takich przez 5 lat i zawsze sprawiało mi to dużą frajdę.wymagania twoje spełnia w jakichś 70 %..

Zobacz Black Desert Online. Jest 7 dniowy trial to sprawdzisz czy pasuje.

Szukalem gry wedlug podobnych kryteriow co Ty, no i ten tytul od miesiaca nie daje mi teraz normalnie sie wyspac :D Jak dla mnie gra wlasnie na starych oldschoolowych zasadach w nowym wydaniu (graficznie kosi wszystko) i z wieloma systemami, ktorych nie widzialem w innych mmo. Do tego sandbox, bardzo dynamiczna walka non target + nie walczysz hotkeyami jak wszedzie tylko kazdy skill to inny klawisz/polaczenie klawiszy i laczysz je umiejetnie w combosy do ktorych musisz m.in. odpowiednio sie ustawic czyt. nie stoisz w miejscu i gra nie polega na wciskaniu 3 hotkeyi i dwoch macr na zmiane,

Jest otwarte pvp i pk - loota nie ma ale po zgonie spada exp i niszcza sie krysztaly (ulepszenia, ktore wklada sie w eq), na wyzszych poziomach czesto spotykane sa walki o spoty etc. mnogosc profesji craftingowych jak i sam craft jest bardzo rozbudowany.

Minusem dla niektorych moze byc, ze to grindownik, nie ma dungeonow i raidow jak w wowie, no i to ze top gearu nie robi sie w miesiac. Gra w eu jest juz prawie 2 lata i z tego co slyszalem dalej nikt go nie wymaxowal.

W BDO grałem ale to typowa NOWA gra gdzie nie ma kar z Pk/PVP
Poki co mysle nad Gloria Victis albo Mortalem... ale bez abo nie wiem czy bedzie mi sie chcialo grac

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Wszystko pójdzie
Cechy: Witam
Szukam Gry ktora dziala na klasycznych nie casualowych zasadach nudzi mnie to poczucie bezkarnosci i bezpieczenstwa w grach. Wypada na ciebie chlop przeszkadza ci w graniu ale sam niczym nie ryzykuje. Rok produkcji nie ma znaczenia byle spełniała moje wymogi:

-Otwarte pvp
-% na loot z PKera lub gracza
-wymagająca walka
-najlepiej nie cukierkowa grafika
-rozbudowane mechaniki i systemy craft. siege, pk/pvp
-Player driven economy
-Bylo by epicko jakby to byl sandbox juz nie mowiac non target
-sporo itemow i kombinacji buildow nie lubie gier gdzie na endgame sa 3-4 sety i elo

Przypadły mi do gustu:
Wizardry Online - cudowna gra z perma smiercia ale zamknieta...
Mortal online - genialny system walki i prowadzenia postaci ale bez abonamentu nie da sie grac
Perfect World - stary dobry mmo
EvE - wszystko fajnie ale walka byla nudna klikanie w tabelke nudzilo
Raiderz - Miodna gra ale brak otwartego PK i malo contentu

Nie przypadły mi do gustu:
Age of Wushu - mialo byc oh ah wyszło bleh
WoW i wiekszosc wow clonow
Tree of savior - wszystko spoko ale contentu i pvp nie bylo
Albion - niby spelnia moje wymogi ale w tej grze nie ma co robic ani co lootowac bo kazdy sie boi o gear ktrego i tak malo w grze