Szukam gry logicznej

Ostatnio zajawiłem się na gry logiczne i nie mogę się od nich oderwać ( nie licząc przerw na SC2 :P). Szukam gry w stylu przygodowej.

Wymagania: dowolna grafika, byleby nie kuła po oczach.

Przypadły mi do gustu:

The whispered worlds

Machinarium

Misadventures of P.B Winterbottom

World of Goo

Nie przypadły mi do gustu:

Syberia (nie mam aż tyle wolnego czasu, a ta gra czasem doprowadza do szału)

Z góry dzięki za odpowiedź.

@Down, w portala i PvZ też już grałem

Braid i Puzzle Quest sprawdzę

Ostatnio zajawiłem się na gry logiczne i nie mogę się od nich oderwać ( nie licząc przerw na SC2 ). Szukam gry w stylu przygodowej.Wymagania: dowolna grafika, byleby nie kuła po oczach.Przypadły mi do gustu:The whispered worldsMachinariumMisadventures of P.B WinterbottomWorld of GooNie przypadły mi do gustu:Syberia (nie mam aż tyle wolnego czasu, a ta gra czasem doprowadza do szału)Z góry dzięki za odpowiedź.

Logiczne i przygodowe? Puzzle Quest, Plants vs Zombie albo Braid. Świetne gry! Polecam :)

Frickin' PORTAL!

Zauważyłem dosyć nową grę nazywa się Magic Marker. Zna ktoś? Wygląda dziecinnie. Ale może być ciekawe.

@Iraasta Magic Maker wypas :) Coś jak World Of Goo,więc przypadnie ci do gustu.

Lucidity

Trine

Braid

No i moje cudo Leminngi ^^

Bridge It A to ciekawe trzeba ogarniać fizyke

Jak masz jakieś specyficzne wymagania tych gier to pm me,coś jeszcze mogę polecic

@Iraasta Magic Maker wypas Coś jak World Of Goo,więc przypadnie ci do gustu.LucidityTrine BraidNo i moje cudo Leminngi ^^Bridge It A to ciekawe trzeba ogarniać fizykeJak masz jakieś specyficzne wymagania tych gier to pm me,coś jeszcze mogę polecic

Dzięki wielkie. Bardzo mi pomogłeś. Jeżeli mam być szczery Lucidity i Braid to nie do końca to czego szukam.

Trine'a sprawdzam. Brige IT zapowiada się ciekawie na pewno sprawdzę.

Lemmingi nie zachęcają grafiką, ale nie omieszkam ich sprawdzić.

Jakby Ci coś jeszcze przyszło do głowy to pisz. Jestem otwarty na wszelakie propozycje.

/Edit Ściągnąłem lemingi, ale obawiam się że nic z tego. Nie chcą działać pod nowym OS, a ja mam Siódemkę i do tego 8 bajtowca... Szukałem w googlach. Mówią że nie ma sposobu. A szkoda, spodobała mi się ta gra.

world of goo jest genialne : )

a lemingi pamietam jeszcze z CDA mialem : )

Powiem tak, spróbuj z tymi lemingami "prawy>właściowści>zgodność>tryb zgodności z windowsem exp lub jakimś innym i sprawdź"

A z logicznych polecam World of Goo Tak jak Salek i Mancharium czy jakoś tak.

"The Misadventures of P.B. Winterbottom" gierka wymiata a tu link do opisu: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=14480

Czlowieku, a czytales jego pierwszego posta? Napisal, ze juz w to gral, wiec po co piszesz ten tytul? Bogowie, nim cos napiszecie, to przeczytajcie poprzednie posty.

Ostatnio zajawiłem się na gry logiczne i nie mogę się od nich oderwać ( nie licząc przerw na SC2 :P). Szukam gry w stylu przygodowej.

Wymagania: dowolna grafika, byleby nie kuła po oczach.

Przypadły mi do gustu:

The whispered worlds

Machinarium

Misadventures of P.B Winterbottom

World of Goo

Nie przypadły mi do gustu:

Syberia (nie mam aż tyle wolnego czasu, a ta gra czasem doprowadza do szału)

Z góry dzięki za odpowiedź.

@Down, w portala i PvZ też już grałem

Braid i Puzzle Quest sprawdzę