Cześć. Szukam MMO i bardzo liczę na to że mi pomożecie, ponieważ sam powoli tracę nadzieję na to że uda mi się coś odnaleźć.
Gatunek: MMORPG
Sprzęt: Laptop Toshiba Satellite L775.
Zintegrowana karta graficzna Intel(R) HD graphics 3000.
Procesor Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30GHz
Zainstalowana pamięć (RAM) 8 GB
Dysk HDD
System Windows 8 (64bit)
(Nie wiem czy jakieś informacje pominąłem, ale tylko tyle udało mi się znaleźć)
Cechy: F2P, w miarę przyzwoita baza graczy, małe wymagania sprzętowe ze względu mój sprzęt.
Przypadły mi do gustu: LaTale - Bardzo ale to bardzo polubiłem tą grę i ciągle ubolewam nad tym że serwery są amerykańskie przez co nie mogę sobie komfortowo pograć bo odczuwam nie rzadko lagi co mnie cholernie irytuje.
RoyalQuest - Grałem w tą grę przez 3 lata, przegrałem tysiące godzin jednak już się wypaliłem poza tym polski serwer umiera a inny sensowny to rosyjski.
Tree of Savior - Gra zrobiła na mnie naprawdę dobre wrażenie jednak miałem 15-35 fps i chyba co jakiś czas zacięcia.
Ragnarok Online - Tutaj ciężko mi coś powiedzieć, podoba mi się styl graficzny, zawsze 30+ fps, tylko że po rozpoczęciu gry nie potrafiłem się odnaleźć i nie wiedziałem co mam robić.
Lodoss War Online - Gra po prostu mi się spodobała, ale znów były/są tragiczne serwery przez nie dało się grać, przynajmniej nie na moje nerwy.
Dekaron - Szybko mi się znudził ale cały czas miałem 50-70 fps i w sumie za to polubiłem tą grę xD.
Nie przypadły mi do gustu: Tibia - pozwólcie że przemilczę dlaczego.
Z większością gier podobnie jak z Tree of Savior po prostu nie radzi sobie mój laptop, więc pozwólcie mi na szybko wymienić przykładowe gry które nie chodziły mi płynnie: Tera Online, Blade and Soul, Neverwinter Online, Drakensang Onilne, Maple Story, Dungeon Fighter Online (poważnie, miałem przycinki), RuneScape, Guild Wars 2, Eden Eternal, Rohan Origin, Asta Online, Aion, LOTRO, DD Online, Last Chaos (to tylko wierzchołek góry lodowej, ale wszystkich nie pamiętam)
Z góry dziękuję wszystkim za jakiekolwiek propozycje :).