Szukam gry mmorpg

Witam.

Zastanawiałem się nad rift i tera, ale nie mam pojęcia, która wybrać xd. Jeśli ktoś potrafi, niech wypisze mi wady i zalety tych gierek oraz napisze czemu dana gra jest jego zdaniem lepsza z uzasadnieniem.

Ani Rift ani TEra - obecnie jak chcesz mmo graj w archeage - w rifta gra juz nie tak duzo ludzi i gra jest stara wiec sam sobie odpowiedz czy dogonisz starych graczy to samo TERA :) JEdnak TERA>Rift pod wzgledem graficznym i dynamicznym + non target .

Archeage, wszędzie Archeage. Ściągnąłem, pograłem 2 godziny, gameplay nudny niczym z Metina, ta gra nie wnosi nic nowego...

JEdnak TERA>Rift pod wzgledem graficznym i dynamicznym + non target .

Wyśmiewam.

Grafika Rifta jest lepsza, polecam pograć na High.

Dwa, Tera dynamiczna? Dynamiczne to są tam skille, ale gra dynamiczną nie jest. Non Target z animation lockiem proszę sobie wsadzić w 4 litery. Rift chociaż jest targetem ma bardziej dynamiczną walkę od Tery. Trzy, EndGame - w Rifcie miałem więcej do roboty niż nawet w WoWie. Wyszedł też nowy dodatek więc ludzie wrócili do gry.

Cztery, nie, nie jestem fanboyem Rifta, po prostu lubię porównywać gry obiektywnie.

Najlepiej będzie jak pobierzesz obie. Tylko nie zachwyć się początkiem Tery. Później ta walka jeszcze Ci się przejje do porzygu.

Archeage od siebie również nie polecam, gra nie ma niczego specjalnego do zaoferowania. Kolejna prze hype'owana pozycja.

Polecam Rift naprawde wciągająca gra i do tego nigdy sie nie nudzisz bo jest co robić :) zapraszam na server Bloodiron (PVP)

Jak już mówicie o dynamicznych grach to warto wspomnieć o Dragon Nescie, ale to dungeonówka(uprzedzam tylko). Mnie natomiast bardzo wciągneła. Dużo lepsza od innych non targetów jak c9 itp. bardziej czuje sie tą walke(wiecie o co chodzi :D)

Witam.

Zastanawiałem się nad rift i tera, ale nie mam pojęcia, która wybrać xd. Jeśli ktoś potrafi, niech wypisze mi wady i zalety tych gierek oraz napisze czemu dana gra jest jego zdaniem lepsza z uzasadnieniem.