Szukam gry moba na mojego słabego laptopa

Intel Celeron quad core N2920

Intel HD Graphics

2 GB DDR3 L Memory

W którą grę moba będę mógł zagrać bez większych przeszkód na tym sprzęcie?

Nigdy nie grałem w gry z tego gatunku, najbardziej interesuje mnie czy pójdzie mi Hots albo Infinite Crisis.

Ps. Jeżeli umieściłem swój temat w złym dziale, proszę o przenisienie.

Z taką superancką kartą graficzną, w sumie to nie kartą tylko chipem gpu na płycie głównej polecam:

defense of the ancients allstars

Miałem laptopa dell o bardzo podobnych parapetrach, a nawet z taką samą grafiką zintegrowaną i powiem tyle, że w lola rozegrałem na nim ~1500 rund (licząc i te przegrane oczywiście) - było ciężko, gdyż zawsze ładowałem się jako ostatni i dużo osób na to narzekało, ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego, a nie każdy śpi na forsie. Ostatnia aktualizacja na nowe Summoners Rift, jednak pogorszyła sprawę, gdyż grafika się polepszyła. Jak kiedyś miałem ~40fps to teraz te fpsy siegają maksymalnie ~25. Mimo wszystko uważam, że powinieneś spróbować, bo jest to gra warta uwagi.

Grą Infinite Crysis również byłem zainteresowany, ale zrezygnowałem, gdy ujrzałem moje 5 fps >.< (na tym samym laptopie rzecz jasna)

Dla hejterów dodam, że już się nie męczę z tym przedwojennym sprzętem - mam komputer i mogę być na bieżąco, jeżeli chodzi o zamienniki tj. karta graficzna, procesor.

//edit: Dota 2 też działała, a i pamiętam jeszcze grałem w wersje alpha Dead Bread.

Dzięki trochę mnie pocieszyłeś :P

Ja też mam zintegrowaną kartę ale fakt 4gb ramu i 2gb intela (nie wiem co to jest) :D i chyba poszła mi każda gra prucz infinite crysis ale może i dobrze bo za ciekawie nie wyglądała . W lola pograj jak zmienisz ustawienia ćieni na min oraz TYLKO efekty na max spoko możesz grać ;)

Wypróbuj sterowany WSAD'em Shards of War który również Ci pójdzie w tych 30 fps'ach.

Intel Celeron quad core N2920

Intel HD Graphics

2 GB DDR3 L Memory

W którą grę moba będę mógł zagrać bez większych przeszkód na tym sprzęcie?

Nigdy nie grałem w gry z tego gatunku, najbardziej interesuje mnie czy pójdzie mi Hots albo Infinite Crisis.

Ps. Jeżeli umieściłem swój temat w złym dziale, proszę o przenisienie.