Szukam gry mobilnej podobnej do (Darkness Rises) z duża ilością Polaków

Szukam gry mobilnej podobnej do (Darkness Rises) z duża ilością Polaków.
Zależy mi na grze mobilnej gdyż nie mam czasu na komputer a chciał bym sobie coś poklikać i z kimś pogadać na discordzie :wink: co możecie polecić :slight_smile: Darkness Rises, Black Desert M.

“Zależy mi na grze mobilnej gdyż nie mam czasu na komputer a chciał bym sobie coś poklikać i z kimś pogadać na discordzie” Jak nie masz czasu to czemu bierzesz się za gry mmo?

Polecam Guardians of Cloudia. Jest bardzo przyjemna, Community spoko. Jest Autotrack ale nie polecam używać w PvP, GuildWar i World eventach. Gram pół roku i muszę przyznać, że mnie mocno wciągnęło. Mobilnie możesz też zagrać w Genshin Impact. Reszta tytułów… Raziel … Ale P2W tam boli mocno. A co do komentarza kolegi wyżej. Szuka to szuka na chuj wiercisz temat? W pewnym wieku na kompie grać mają albo bezrobotni albo nieudacznicy jak Nervarien i inne tego pokroju typy.

Guardian of Cloudia odradzam pełną parą, p2w zabija, bez petów dobrych ala anioł dostaniesz po dupie od każdego kto wydał jakiś hajs tam :slight_smile:
Polecam od siebie My heroes - bardzo rozbudowana gra, od kard, łączenia kard, run, kamieni do ekwipunku po sety z efektami które da się odpalić tylko różna kombinacja run, dużo buildow, broni, rzeczy i są polskie gildie.
Prócz tego jeszcze jest BDO Mobile, oraz strzelaninka Pixel gun 3d.
W Pixelgunie masz miliony broni, klanów I wojen
W Bdo mobile polecam serwer Velia, 3 potężne gildie Polskie:)

Tylko Albion …

Cross play , jedyny warty uwagi mmorpg .

Bo mobilne gry można odpalić wszędzie :wink: nawet w pracy :smiley: a czasami mam wolny czas to bym sobie z kimś w coś pograł :wink:

Bdo mobile to singiel player…tylko albion tak jak mowilem mozesz grac w oartu raidu pvp itp

Lost ark, mobilne gówno i sama elita intelektualna Wielkiej Polski🤙

1lajk

Nie mogę się zgodzić… Obecnie Savior II, Savior I i Seraph V na trzech kontach na których nie kupił nic prócz Drahgonsheep Land. Wydatek rzędu 10zl. Nie mam Anioła, nie mam debila, Fenney i Dragona. Bo mi najzwyczajniej w świecie nie są potrzebne. Prawda jest taka, że jak umiesz grać i w miarę dobrze zrobisz postać to PvP idzie wygrać nawet z doterami.

Posiadam postac rangi seraph l i uwierz mi, że naprawdę jest potrzebny dobry pet UR, 2v2 lub 5v5 to główny endgame tej gry.