Szukam gry mobilnej podobnej do (Darkness Rises) z duża ilością Polaków.
Zależy mi na grze mobilnej gdyż nie mam czasu na komputer a chciał bym sobie coś poklikać i z kimś pogadać na discordzie co możecie polecić Darkness Rises, Black Desert M.
Szukam gry mobilnej podobnej do (Darkness Rises) z duża ilością Polaków
“Zależy mi na grze mobilnej gdyż nie mam czasu na komputer a chciał bym sobie coś poklikać i z kimś pogadać na discordzie” Jak nie masz czasu to czemu bierzesz się za gry mmo?
Polecam Guardians of Cloudia. Jest bardzo przyjemna, Community spoko. Jest Autotrack ale nie polecam używać w PvP, GuildWar i World eventach. Gram pół roku i muszę przyznać, że mnie mocno wciągnęło. Mobilnie możesz też zagrać w Genshin Impact. Reszta tytułów… Raziel … Ale P2W tam boli mocno. A co do komentarza kolegi wyżej. Szuka to szuka na chuj wiercisz temat? W pewnym wieku na kompie grać mają albo bezrobotni albo nieudacznicy jak Nervarien i inne tego pokroju typy.
Guardian of Cloudia odradzam pełną parą, p2w zabija, bez petów dobrych ala anioł dostaniesz po dupie od każdego kto wydał jakiś hajs tam
Polecam od siebie My heroes - bardzo rozbudowana gra, od kard, łączenia kard, run, kamieni do ekwipunku po sety z efektami które da się odpalić tylko różna kombinacja run, dużo buildow, broni, rzeczy i są polskie gildie.
Prócz tego jeszcze jest BDO Mobile, oraz strzelaninka Pixel gun 3d.
W Pixelgunie masz miliony broni, klanów I wojen
W Bdo mobile polecam serwer Velia, 3 potężne gildie Polskie:)
Tylko Albion …
Cross play , jedyny warty uwagi mmorpg .
Bo mobilne gry można odpalić wszędzie nawet w pracy a czasami mam wolny czas to bym sobie z kimś w coś pograł
Bdo mobile to singiel player…tylko albion tak jak mowilem mozesz grac w oartu raidu pvp itp
Lost ark, mobilne gówno i sama elita intelektualna Wielkiej Polski🤙
Nie mogę się zgodzić… Obecnie Savior II, Savior I i Seraph V na trzech kontach na których nie kupił nic prócz Drahgonsheep Land. Wydatek rzędu 10zl. Nie mam Anioła, nie mam debila, Fenney i Dragona. Bo mi najzwyczajniej w świecie nie są potrzebne. Prawda jest taka, że jak umiesz grać i w miarę dobrze zrobisz postać to PvP idzie wygrać nawet z doterami.
Posiadam postac rangi seraph l i uwierz mi, że naprawdę jest potrzebny dobry pet UR, 2v2 lub 5v5 to główny endgame tej gry.