Szukam gry multi / Co OP

Witam. Prowadzę kanał na YouTube. Główną grą, którą wraz z kolegą nagrywamy jest Minecraft. Chcielibyśmy poszerzyć content i nagrać serie z innych gier. Stąd mój temat. Możecie nam polecić gry w które możemy razem zagrać ? Czy to w Co Opie czy w multi, nie ważne. Szukamy produkcji indie, starszych i nowszych gier. Ważne, żeby nie miały wymagań z kosmosu jak Crysis 3, itp :) Pozdrawiam.

Słyszałem że Far Cry 3 ma dobry co-op.

Myślę, że najlepiej tu się nada Borderland :) Jak nie taki klimat to może The Cursed Crusade: Krucjata Assassynów - jedna z moich ulubionych gier (zbugowowana, ale daje frajdy jak nic :P). Oprócz tego Left 4 Dead, Może Władca Pierścieni: Wojna na Północy. Zobacz jeszcze nowego Obcego - jeden wielki bug, ale dla fana klimatu jak najbardziej na Co-opa :) Zaznaczam, że nie są to tytuły, które znalazłem przed chwilą w Googlach, tylko gry, które sam testowałem :) Pozdro

Nagrywajcie z SAMP-a, albo z Alien Swarm. To jest dobry Co-op

Zostało rzucone hasło Left 4 dead 2. Polecam z całego serca, ubaw jaki miałem, grając jest niesamowity. Poza tym do dziś, gra w nią bardzo dużo osób, także serwerów, modów, map, chętny do gry znajdziecie bez żadnego problemu, społeczność żyje i ma się dobrze ^_^ .

Ok. Nad tymi tytułami się zastanowimy :) A jakieś inne gry ? Co myślicie nad Terarria? Da się jakoś w multi zagrać?

I możecie polecić jakieś gry przez hamachi :)

Z góry dziękuje.

Polecam portala 2

Polecam całą serię Diablo, Titan Quest, Battlefield 3

Wszystko oprócz MAJNKLAFTA

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Może Dead Island?

A killing floor ?

Naprawdę polecam. Sam bym pograł :P

Terarria to mistrzowska gra jeśli chodzi o co op'a :P

Daje mega dużo frajdy.

Wspólne zabijanie bossów, budowanie, zbieranie eq.

Tym bardziej, że niedawno twórca gry wspomnial, że ma wyjść nowy duży patch ! (gra miala już nie być aktualizowana)

Polecam grę : Trine 2

W dead island gra sie przyjemnie jeśli chodzi o coop :D

zagrajmy w metina2 mam gildie bananowiroprufaczeatakujom

Zaczekajcie na Dead Island Riptide ^^

Ok, dzięki za info :)

Siema, siema jestem nowy, ale pozwolę sobie wtrącić swoje dwa słowa.

Sacred Citadel, siekano-rąbanka z trybem Coop, można grać na jednym kompie. Jak chcesz zerknij na mój kanał, właśnie nagrywam z niej Let's Playa więc możesz zobaczyć, jak to wygląda. Gram w to sam i jest całkiem sympatycznie ale podejrzewam że w z kompanem do zabawy będzie jeszcze lepiej. Link w sygnaturze. Pozdrawiam i powodzenia w nagrywaniu. Peace

Jak lubicie MOBA to może SMITE? Mało ludzi z tego nagrywa a na Co-Op to najlepiej L4D i L4D2,Borderlands 1 i 2 albo Dead Island.A tak w ogóle to chciałbym na yt zobaczyć Demon Souls albo Dark Souls bo coś kiedyś o niej oglądałem w TV gry i mnie zaciekawiła :P

Witam. Prowadzę kanał na YouTube. Główną grą, którą wraz z kolegą nagrywamy jest Minecraft. Chcielibyśmy poszerzyć content i nagrać serie z innych gier. Stąd mój temat. Możecie nam polecić gry w które możemy razem zagrać ? Czy to w Co Opie czy w multi, nie ważne. Szukamy produkcji indie, starszych i nowszych gier. Ważne, żeby nie miały wymagań z kosmosu jak Crysis 3, itp :) Pozdrawiam.