Witam
Poszukuje jakis ciekawych gier rpg lub innego typu gdzie walki odbywaja sie z wielkimi bossami ;p
Prosze o szybka odpowiedz ;D
Witam
Poszukuje jakis ciekawych gier rpg lub innego typu gdzie walki odbywaja sie z wielkimi bossami ;p
DMC 3 i 4 ... nie jest to RPG ale gra jest miodna
Darksiders 1 i 2 miało coś takiego. Powinno to spełnić twe wymagania. Również to nie jest gra RPG, ale powinieneś się dobrze bawić.
Dzieki za odpowiedzi ten Darksiders przypadl mi do gustu ;D raczej zagram ,jednak mam ochote na zacnego rpga z piekna grafika ;D juz tych bossow niemusi byc ale cos ala skyrim by sie zagralo ;p
Ja bym Ci ze swojej strony polecił Kingdoms of Amalur:Reckoning, który ma naprawdze zajbi*** system walki i o ile dobrze pamiętam też są walki z dość sporymi bossami
Ten Kingdom nawet fajny szkoda ze grafika taka hmmm jakby to ujac basniowa?;pJa wole mroczne klimaty i wlasnie wypatrzylem taka giere Dark Souls ,wie ktos czy gra ciekawa?
Dark Souls jak najbardziej. Jeżeli nie grasz na konsoli, to ogarnij pada do komputera bo z tego co pamiętam to sterowanie przy pomocy klawy i myszki to mordęga.
Gra sama w sobie jest trudna i wymagająca, więc przygotuj się na początku na dużą ilość śmierci, urw i wujów.
Seria Gothic
Skyrim
Tylko tam nie ma dużych bosów. No w Skyrimie smoki.
czytałeś Metro, że masz nick Artem?
Gra dla masochistów z dwóch względów po pierwsze konwersja z konsoli strasznie słabo wyszła i jest/było mnóstwo bugów różnej maści. Drugim powodem jest iż Dark Souls jest grą nieprzeciętnie trudną więc śmierć i powtarzanie jednego momentu wiele razy to norma. Więc jeżeli lubisz mroczny klimat a nie boisz się wyzwań to gra może Ci pod pasować.
Z rpg ala Skyrim to mogę polecić Risen, całkiem przyzwoity tytuł.
W takim razie odpuszcze sobie tego dark souls skoro az taki hardocre xDAAA Risen moze byc ciekawy i w niego zagram ;D
Ksiazki nie czytalem ,a nick jakos mi sie skojarzyl z moim imieniem xD
Skoro RPG to może Fable Ci się spodoba ?
przetestuj sobie DMC:Devil May Cry
W fable gralem gra byla przekozacka ;D jeden z lepszych rpg tamtych lat ;]Ale wkrecil mi sie Risen wiec w wolnych chwilach to przy nim spedze czas ;>
Po pierwsze DMC to nie rpg ala Skyrim tylko tak zwany slasher. Po drugie skoro spodobał Ci się Fable możesz spróbować trzecią część tej serii. Gra nie tak świetna jak jedynka jednak całkiem grywalna.
Wiedzmin 2
Przykładowy boss
Zdecydowanie Diablo
Ja Od siebie polece TES'A Morrowind..
Gierka przekozacka,Chodź grafika może Ci nie przypaść do gustu :>
W Morrowinda gralem ;] i gra jest bardoz dobra ,ale poki co pogrywam w darksidersa 2 i wieska 1 ;p
Witam