Szukam gry na psp

Siemanko , szukam dla siebie gierki na psp

kategoria ? nie wiem jak się nazywa ale chce coś ala tekken ale to nie wszystko

wymagam bardzo mocno dużej customizacji postaci (nie wiem co mam z tymi ubrankami , po prostu lepiej mi się gra i ciekawiej)

nawet bardzo dużej oraz jakieś fajne postacie którę w miarę fajnie się biją

gra do 2gb w pliku ISO (standardowe na psp)

pobawimy się w pirata , jeśli gra mi się spodoba do kupię na 200%

więc dla przypomnienia :

1) duża customizacja (przebieranie postaci)

2) nie ma tak że zabije ostatniego przeiwnika i już rzeszedłem grę (gra ma toczyć się wnieskończoność jak tekken)

3) Fajne style walk

4) 2gb max

dziękuje z góry za pomoc.

Monster Hunter Freedom Unite - Jedna z najlepszych gier na psp, spędziłem 250+ godzin, nawet nie przeszedłem całej gry, dużo zbrój, broni, itemów, wszystkiego, doskonały system upgradów i craftowania, gemy itp. Dużo bossów, potworów, którzy mają bardzo dobre ai, nie będzie łatwo, jeszcze można te potwory złapać lub zabić, można im zniszczyć np róg lub/i odciąć ogon i tak dalej.

Najlepsza gra na psp.

Niestety psp mi się popsuło :<

kategoria ? nie wiem jak się nazywa ale chce coś ala tekken
....
coś ala tekken

Takiej gry "coś ala tekken" na PSP nie znajdziesz, mogę cię zapewnić(jedyne gra tego typu jaka mi przychodzi na myśl to Soul Calibur, ale na PSP raczej nie wyszło). Jeżeli chcesz duży character customization w grze na PSP, to jedynie Monster Hunter i Phantasy Star Portable 2.

No i ten Soul Calibur jest mega :) , dzięki za pomoc.

też polecam MH Freedom Unite ja spędziłem około 400h i nadal jej nie przeszedłem

Bossy nie bije się ich 2 minuty czy 5 z niektórymi się biłem po 30 pare minut ;D A czasem i dłużej

od groma broni

Katany,swordy,great swordy,hammery,great Hammery,kusze,łuki,Pistolety,lance,działka, sztylety, różnego rodzaju bomby,pułapki paraliżujące trujące osłabiające namierzające

i z każdego rodzaju jest po kilkadziesiąt broni to samo tyczy się ubrania bomb itp no masa tego i nie ogarniesz wszystkiego

wspaniały system craftingu zbieractwa itp ;P

Dodatkowo jak kupisz orginał to w mieście jest Guild House gdzie możesz się spotykać z innymi graczami jeśłi mają też mh

i razem robić mission wyruszać na łowy :P zbierać itemy

dodatkowo gdy pokonasz danego bossa to później możesz się z nim znów zmierzyć na specjalnej arenie i wcale nie jest łatwiej ;D

i z niego możesz zdobyć materiały do craftu dodatkowo każda zbroja każdy item unikalnie wygląda na tobie

Dodatkowo Bossy: wszelkiego rodzaju od jakiś pterodaktyli,dinozaurów po dzikie zmutowane goryle Wielkie Jaszczury Smoki

naprawdę wielkie i fajnie wyglądające bossy sama walka nie wygląda kolorowo trzeba się namęczyć natrudzić unikać nie można bezmyślnie podchodzić do nich i naparzać bo szybko się zginie :P to samo tyczy się zwykłych mobów dodatkowo nie widać pasków hp u mobów i potworów wiec trzeba się wyuczyć zachowania gdy mają mało hp

dodatkowo nie zawsze atakujemy normalnie bossa czasem są zadania typu obrona twierdzi i wtedy musimy używać katapult wielkich kołków kamieni itp żeby powstrzymać danego bossa

Ja mam takie pytanie odnośnie Monster Hunter Freedom Unite. Czy w tej grze potrzeba selectu? Pytam gdyż ten klawisz mi nie działa, a w większości RPG na psp select to inventory.

Ja mam takie pytanie odnośnie Monster Hunter Freedom Unite. Czy w tej grze potrzeba selectu? Pytam gdyż ten klawisz mi nie działa, a w większości RPG na psp select to inventory.

Tak, raczej potrzeba.

Siemanko , szukam dla siebie gierki na psp

kategoria ? nie wiem jak się nazywa ale chce coś ala tekken ale to nie wszystko

wymagam bardzo mocno dużej customizacji postaci (nie wiem co mam z tymi ubrankami , po prostu lepiej mi się gra i ciekawiej)

nawet bardzo dużej oraz jakieś fajne postacie którę w miarę fajnie się biją

gra do 2gb w pliku ISO (standardowe na psp)

pobawimy się w pirata , jeśli gra mi się spodoba do kupię na 200%

więc dla przypomnienia :

1) duża customizacja (przebieranie postaci)

2) nie ma tak że zabije ostatniego przeiwnika i już rzeszedłem grę (gra ma toczyć się wnieskończoność jak tekken)

3) Fajne style walk

4) 2gb max

dziękuje z góry za pomoc.