też polecam MH Freedom Unite ja spędziłem około 400h i nadal jej nie przeszedłem
Bossy nie bije się ich 2 minuty czy 5 z niektórymi się biłem po 30 pare minut ;D A czasem i dłużej
od groma broni
Katany,swordy,great swordy,hammery,great Hammery,kusze,łuki,Pistolety,lance,działka, sztylety, różnego rodzaju bomby,pułapki paraliżujące trujące osłabiające namierzające
i z każdego rodzaju jest po kilkadziesiąt broni to samo tyczy się ubrania bomb itp no masa tego i nie ogarniesz wszystkiego
wspaniały system craftingu zbieractwa itp ;P
Dodatkowo jak kupisz orginał to w mieście jest Guild House gdzie możesz się spotykać z innymi graczami jeśłi mają też mh
i razem robić mission wyruszać na łowy
zbierać itemy
dodatkowo gdy pokonasz danego bossa to później możesz się z nim znów zmierzyć na specjalnej arenie i wcale nie jest łatwiej ;D
i z niego możesz zdobyć materiały do craftu dodatkowo każda zbroja każdy item unikalnie wygląda na tobie
Dodatkowo Bossy: wszelkiego rodzaju od jakiś pterodaktyli,dinozaurów po dzikie zmutowane goryle Wielkie Jaszczury Smoki
naprawdę wielkie i fajnie wyglądające bossy sama walka nie wygląda kolorowo trzeba się namęczyć natrudzić unikać nie można bezmyślnie podchodzić do nich i naparzać bo szybko się zginie
to samo tyczy się zwykłych mobów dodatkowo nie widać pasków hp u mobów i potworów wiec trzeba się wyuczyć zachowania gdy mają mało hp
dodatkowo nie zawsze atakujemy normalnie bossa czasem są zadania typu obrona twierdzi i wtedy musimy używać katapult wielkich kołków kamieni itp żeby powstrzymać danego bossa