Witam,jak w opisie szukam gry o smokach. tylko prosze nie dawać gier typu smoki nighwood bo tam si nic nie dzieje. prosze o jakas gre z grafiką 3D taką o normalnych wymaganiach UWAGA! niechce gdzie sie walczy ze smokiem, tylko że sie jest smokiem albo u jeżdźa sie smoka. nie musi byc multiplayer. i najlepiej żeby była po polsku. to tyle
Szukam gry o smokach
Divinity 2 Ego Draconis.
Możesz tam "być" smokiem, po przemianie z formy człowieka. Fajna gierka, polecam kupić.
Eragon? chapaj dzide --> http://allegro.pl/gothic-3-i-eragon-gra-pc-w-bardzo-dobrym-stanie-i2154767580.html
Eragon jako gra na PC jest strasznie cienki, w ogóle nie trzyma się fabuły książki. I jest to bardziej zręcznościówka.
Ale Eragon na Gameboya jest fajnym RPG, grałem na emulatorze. I ja bym właśnie ci polecił pobrać emulator do gier GBA i zagrać w Eragona.
Ta wersja bardziej trzyma się fabuły, na dodatek jest fajny system craftu i rozwijania umiejętności.
Zdaje sie ze w Rohan Online możesz grać postacią która się przemienia w smoka.
W Might&Magic VIII możesz do drużyny przyłaczyć smoka dzieki czemu np masz ogromny atak, latanie itp (gra już stara ale to jedno z lepszych rpg)
Jest jeszcze cos takiego jak Istaria
a tu ktos swoje najlepsze gry ze smokami pokazuje:
Pozdrawiam
Polecam grę The I of the Dragon - to taki symulator smoka.
Dodam jeszcze że po Polsku
Dzięki wszystkim, ale najbardziej dziękuje Gothur bo gra The I of The Dragon (PL) najbardziej mi sie spodobała . jeszcze rez dzięki. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
może Spyro na PSX'a ?
spyro tyle ma ze smoka co pacman z brada pitta
Witam,jak w opisie szukam gry o smokach. tylko prosze nie dawać gier typu smoki nighwood bo tam si nic nie dzieje. prosze o jakas gre z grafiką 3D taką o normalnych wymaganiach UWAGA! niechce gdzie sie walczy ze smokiem, tylko że sie jest smokiem albo u jeżdźa sie smoka. nie musi byc multiplayer. i najlepiej żeby była po polsku. to tyle