Szukam jakiejś fajnej i realistycznej gry o zombie albo modzie w którym np grając z kolegą coop poczuje się jakby była apokalipsa
Szukam gry o zombie
Left 4 Dead 1 i 2
coś bardziej z otwartym światem, a polecacie fallen earth ? wygląda średnio
Dead Island, fajna polska gra o zombie, możliwość grania w Co-opie dostępna.
Niestety, mało jest dobrych gier o zombie. Polecam Left 4 dead i left 4 dead 2. Jeżeli masz ochote na coś mroczniejszego, to Killing Floor. Mógł bym polecic tez Dead Island, ale bardzo szybko się nudzi, i nie jest warta uwagi.
A co do modów, to napewno Zombie Panic Source, najlepszy zombie pod pod HL2, gra w to bardzo duzo osób. Sam od dawna szukam takiej gry o zombiakach, w której mógł by poczuć się osaczony, ale niestety nie znalazłem. No, może i znalazłem taką grę z co-opem (resident evil outbreak), ale jest na PS2.
Możesz też zakupić Resident Evil 5, są zombiaki, a gra to czysty shooter. W Co-Opie daje przyjemność.
coś bardziej z otwartym światem, a polecacie fallen earth ? wygląda średnio
Kumpel grał, i podobno nie warta uwagi.
co do dead island mam na kompie pobierane ale coś dla kolegi nie działa lobby
Left 4 Dead, Dead Rising 2, Resident Evil 5 (5, bo nie wiem, czy inne mają Co-opa), Dead Island, Killing Floor, All Zombies Must Die! (polecam ), Trapped Dead i w ostateczności Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse. W ostateczności, bo gra nie ma Co-opa, ale daje frajdy za 100
.
@Edit: 3 posty w tej samej minucie. Wow
Hmm....Może wszystkie gry o zombie jakie znam:
Dead Island-Fajna gierka, podział na klasy, realistyczna, lvlowanie postaci i dość ciekawe misje.POLECAM
Left 4 Dead 1 i 2-Cel:przetrwaj i dojdź do celu.Prosta fajna gierka
Killing Floor-Podobnie jak Left 4 dead.Tyle że tu głównie celem jest przetrwanie 11 fal wrogów ;D
Land of the dead-Fajne ale tylko na singleplayer
Może mod do cs 1.6 zombie apocalypse?-jeden gracz jest zombie zaraża innych i w ten sposób mamy 30 zombie na 1 ocalałego.
Instinct-gra stara tylko na singlu strzelanka.
Dead Rising 1 i 2-Według mnie 2 lepsza.Duży świat i maaaaaaaaaaaaaaaaasa zombie do zabijania.Także mamy lvlowanie postaci.Fajne jest to że nawet gazetą możesz tłuc zombie ;D
Resident Evil-Ogólnie to wszystkie części,ale najbardziej wciągła mnie 2 i 4 .
Stubbs the Zombie-Kupiłem tę grę kiedyś w cd-action.Przeszedłem kilka razy.Masa czarnego humoru.
Requiem:Bloodymare-Jest to mmorpg krwawe nawet bardzo, dziwne klasy postaci ogólnie jakieś tam potworki i zombie są.Ale klimat apokalipsy według mnie jest.
OK to wszystko ;D
PROJECT ZOMBOID! niedlugo wersja multi!
Miasto opanowane przez zombie a ty musisz przezyc stosunąc nowatorkie sposoby ocelanie siebie. Uwierz... totalna apokalipsa:)
Szukam jakiejś fajnej i realistycznej gry o zombie albo modzie w którym np grając z kolegą coop poczuje się jakby była apokalipsa