Jak w temacie szukam gry offline, najlepiej by można było ją zakupić na steam.
Wymagania:
- Coś w co można pograć 5 minut i spauzować lub wyłączyć gdy trzeba
- Coś na zabicie czasu
- Coś w co da się grać na Laptopie w pracy [laptop mój więc niema problemów z zabezpieczeniami admina]
Interesujące mnie typy gier:
- H&S
- Sandbox
inne propozycje też mogą być choć nie ukrywam że ciężko byłoby spauzować takie OSU gdy wejdzie klient albo szef
i inne ogólnie coś lekkiego
Ogólnie to chodzi o coś w co można pograć w przerwach bo moje stanowisko pracy wygląda tak że wykonuję zadania na komputerze służbowym i przyjmuję klientów w miejscu pracy ale średnio mam 2-5h wolnego czasu w pracy, a sprzątać co dzień nie da się przez tak długi czas bo w sumie powierzchnia mała no i najczęściej to wygląda tak że klienci zwalają się w dużych ilościach przez 3 dni a dwa mam tak luźne że nawet książek się czytać już nie chcę
Na biurku całe dnie mam komputer służbowy i mojego prywatnego lapka do szybkich zadań [bo na służbowym mam blokadę na doinstalowanie czasem potrzebnych programów oraz na słuchanie muzyki którą włączam sobie by nie zwariować przez 8h siedzenia
]
Specyfikacja Laptopa jeśli potrzebne:
Ekran 15.6" TN
Procesor AMD A6-6310 1.8
Pamięć ram 8GB [oryginalnie było 4 ale wsadziłam za 90zł drugie 4GB ]
Grafika Radeon R4
Dysk 500 GB HDD
Windows 8.1 with Bing [praktycznie to samo co zwykły 8.1 dołączony do lapka za free ]
Laptop słaby bo kupiony na początku roku gdyż był potrzebny do projektu artystycznego na studiach który nie wymagał wielkiej mocy obliczeniowej - razem z ramem kosztował mnie około 1200zł - co było realnie okazją
--------------------------------------
Edit:
Polecajcie gry w które graliście i uważacie je za ciekawe, no i które cenowo trzymają się w granicach 30 Euro bo więcej nie chcę przeznaczać na grę no chyba że będą to jakieś dodatki które można dokupić później
Lubie krwawe gry, najlepsze to takie gdzie widzę swoją postać czyli gry w rzucie izometrycznym czy widok TPP [jakoś FPP tylko w wypadku Doom i Quake 3 Arena lubiłam ]