Szukam gry Play2win ;)

Witam :)
tak jak w temacie wyżej szukam gry play2win ;d gram w PoE ale jakoś ostatnio rozgrywa w tej grze staje się nużąca ;p
dawajcie jakieś propozycje ;)

Pod terminem Play2Win rozumieć mam, że im więcej grasz, tym więcej masz i lepszy jesteś (i ogólnie i od innych)? Lineage 2 w każdej postaci oferowało to, ale najmocniej się to odczuwa na piratach postawionych na starszych kronikach.

Chodzi mi głównie o to że gracz "darmowy" który nie płaci nie różni się niczym od takiego który coś tam kupuje w item shopie

Allods Online

Allods Online

W Allods Online bez wydawania grubego hajsu w IS nie dogoni już tych graczy na wyższych levelach, Allods to w tej chwili Pay2Win. :)

Wakfu

Lotro

DDO

Sorry ale wakfu nie jest już p2w.

Chodzi mi głównie o to że gracz "darmowy" który nie płaci nie różni się niczym od takiego który coś tam kupuje w item shopie

Czyli szukasz gry NIE p2w -.-

Rift

Wakfu

Archeage

Szukaj ogólnie gier gdzie możesz kupić walutę ISowa w grze za golda.

Witam tak jak w temacie wyżej szukam gry play2win ;d gram w PoE ale jakoś ostatnio rozgrywa w tej grze staje się nużąca ;pdawajcie jakieś propozycje

Firefall jak lubisz MPS(Multi Person Shooter).

Wbijasz szybko 32-34 i robisz ciągle warfront dla osób,które nie wiedzą jak zbierać w tej grze dużo xp i kasy.

Play2win zawsze jest nudne po jakimś czasie.

Witam :)
tak jak w temacie wyżej szukam gry play2win ;d gram w PoE ale jakoś ostatnio rozgrywa w tej grze staje się nużąca ;p
dawajcie jakieś propozycje ;)