Siemka!
Poszukuje gry, która zawładnęła by moim sercem tak jak zrobił to Metin2 ... Grałem od samego początku aż do teraz. Od 3 miesięcy szukam ciekawego tytułu podobnego do Metina, questy, rozwój postaci, brak 3 pasków skilli do klikania jak widziałem w niektórych tytułach... Gra nie musi być nowa! Chodzi mi o klimat i grywalność na poziomie przyzwoitym. Pokonałem drogę przez tytuły podobne do metina bądź nie ale są nimi:
- 4STORY
- Aion
- NosTale
- ArcheAge
- Neverwinter
- Cabal Online
- Lineage II
- World of Warcraft
- Tibia
- EverQuest
Dużo godzin w nich spędziłem, ale nadal nie czułem tego samego co w metinie. Po dokonaniach Gameforge nie planuje wrócić do niego w najbliższym czasie.
Zależy mi przede wszystkim na:
- grywalności
- klimacie
- rozbudowywaniu postaci
- misjach
Elementy wymienione przeze mnie posiada większość gier lecz czegoś ciągle mi w nich brakowało, nie potrafiłem spędzić przy tych tytułach wyżej więcej niż 3h gdy miałem dużo wolnego czasu aby poświecić go na grę. Dobrze by było gdybyście podzielili się własnymi odczuciami co do gry ,w która gracie i możecie mi polecić, żebym spędził miło w niej czas
Poszukiwania samemu nie przynoszą żadnych skutków...
Jestem zdesperowanym metińczykiem, który szuka oderwania od metina na sporo godzin!
Jeśli za mało opisałem moje wymagania choć za dużo ich nie ma bo metin jakoś bardzo rozbudowany nie jest w stosunku do innych gier w jego gatunku, ale no cóż! Po wielu latach spędzonych na graniu w nim przydało by się przenieść na inny tytuł, których jest sporo, ale na pierwszy rzut oka nie jest to taka prosta sprawa... Próbować na ślepo nie chcę, oceniać powierzchownie również nie. Liczę na waszą pomoc forumowicze!
Czekam na wasze propozycje tytułów wraz z krótkim bądź długim opisem, jak wam się chce