Witam mam dylemat nie wiem co wybrać czy Nowego NFS czy MoH a może MW2 ?? Pomożecie ??
Szukam gry pomóżcie wybrać
Najnowszy NFS...tam prędzej wpadniesz na niewidzialną ścianę, niż wyjedziesz za tor...
MoH lub MW2...niestety w najnowszego MoHa nie pograłem, grafika za słaba (nie widziałem broni ), ale za to MW2 polecam jak najbardziej
Ostatnia misja RLZ.
A moze kolega napisze, czego od gry oczekuje, bo teraz to kazdy moze wypisywac swoj ulubiony tytul i nic z tego nie wyjdzie?
Lepiej kup BO niż MW2. Mniej noobów.
BO już mam gra dobra
A od gry oczekuje ciekawości dobrego multi i żeby nie była nudna od pierwszej godzinki.
Multi w MW2 jest słabe.
Denerwujący system serwerów, masa dzieciaków drących się do mikrofonu i strasznie dużo noobów, tuberów itp.
Nic nowego w MW2 nie znajdziesz skoro masz BO.
Co do MoH'a, nie grałem więc się nie wypowiem.
A więc MW2 odpada
Teraz to został mi MoH albo NFS
MoH jest trochę słabszy od MW2, strasznie liniowa rozgrywka mało emocjonująca lecisz przez mapę zabijesz kilku Czeczeńców i talibów i następna misja było by lepiej jak sam mógł byś broń wybrać.
Najnowszy NFS...tam prędzej wpadniesz na niewidzialną ścianę, niż wyjedziesz za tor...MoH lub MW2...niestety w najnowszego MoHa nie pograłem, grafika za słaba (nie widziałem broni ), ale za to MW2 polecam jak najbardziej Ostatnia misja RLZ.Najlepsza ostatnia misja jak i fabuła we wszystkich CoD jest w Black Ops.Te liczby i cała tajemnica.
Witam mam dylemat nie wiem co wybrać czy Nowego NFS czy MoH a może MW2 ?? Pomożecie ??