Cześć!
Szukam jakiejś ciekawej gierki na przeglądarkę. Jeśli chodzi o tematykę, to jest mi to bez większej różnicy. Mam 2 warunki;
- Możliwość rywalizacji/walki z innymi graczami + rozbudowa postaci, czyli w skrócie RPG
- Preferują zwykłą grę na przeglądarkę tzw. tekstową. No chyba że znajdzie się naprawdę coś ciekawego, to mogę wziąć pod uwagę. Nie chcę żadnych udziwnionych azjatyckich mmorpg z autotrackerami, które ostatnio wychodzą jak grzyby po deszczu. Zależy mi na czymś prostym, ciekawym i żeby gra była rozwijana przez twórców.
Gałem w:
Polwars -> ciekawa i bardzo rozbudowana gierka, przegrałem w nią kilka lat ale przez ostatnie 2 lata gra upada i już 90% populacji odeszła
Thecrims -> wszystko idealne, prócz tego że są tam sezony które się co jakiś czas resetują i trzeba grać od nowa
Ostatnio zacząłem grać na nowym serwerze Tanoth (od Gameforge), jednak gra jest słabo rozwinięta i ponoć twórcy od kilku lat już nie dodają nowości, a do tego gierka ma na karku 10lat…
A propos Gameforga; jest tam kilka gierek na przeglądarkę ale czy któraś jest warta uwagi?