Witam. Szukam gry przegladarkowej w stylu jak Wiedzmin Versus czyli walka/chodzenie po mapce itp. Wiedzmin jest juz starsza gra i po kilku ludzi online jest. Czy ktos moze polecic jakis nowy tytul gry przegladarkowej co niedawno wyszedl i troche ludu jest. Gra ma byc przegladarkowa,nowa z 2012r i miec wielu graczy. Czekam na propozycje tytulow
Szukam gry przegladarkowej
Takiej nie znajdziesz z tego roku. Lepsze są starsze tytuły, takie jak na przykład Fallen Sword, Kosmiczni Wojownicy albo Call of Gods, nic lepszego nie znajdzesz.
No wlasnie przegladalem te z 2012 i nic nie ma, nie chodzi mi np o Setlersow bo znudzilo mnie to budowanie itp. szukam bardziej cos w stylu Wiedzmin Versus. Wiem, ze ma ruszyc gra Universal Monster Online ale nie wiem kiedy,a strona gry juz stoi od marca. W starsze tytuly nie oplaca sie zaczynac od nowa, szukam/czekam na cos nowego.
No wlasnie przegladalem te z 2012 i nic nie ma, nie chodzi mi np o Setlersow bo znudzilo mnie to budowanie itp. szukam bardziej cos w stylu Wiedzmin Versus. Wiem, ze ma ruszyc gra Universal Monster Online ale nie wiem kiedy,a strona gry juz stoi od marca. W starsze tytuly nie oplaca sie zaczynac od nowa, szukam/czekam na cos nowego.
A czy przypadkiem The Pride of Taern nie przypomina Wiedźmina Versus-a?
Jest podobne tylko,ze ma okolo 2 lata wiec pewnie graczy juz nie przybywa,a czesc ludzi juz sie wykruszyla,szanse na ranking niewielki itp. Chyba bede musial poczekac na jakas gre przegladarkowa co wyjdzie w 2012r.
Przecież dzisiaj była światowa premiera The Pride of Taern, więc graczy będzie przybywać, a ty masz szanse być jednym z najlepszych.
Myslalem,ze ta gra jest w Polsce od 2010r. ,a to dali na ENG. To sie obluka. Czekam tez na tego Universal Monster Online ponoc mozna bedzie byc jakis znanym potworem Dracula,Frankiem,Wolf itp. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Canaan Online, Tearn
Witam. Szukam gry przegladarkowej w stylu jak Wiedzmin Versus czyli walka/chodzenie po mapce itp. Wiedzmin jest juz starsza gra i po kilku ludzi online jest. Czy ktos moze polecic jakis nowy tytul gry przegladarkowej co niedawno wyszedl i troche ludu jest. Gra ma byc przegladarkowa,nowa z 2012r i miec wielu graczy. Czekam na propozycje tytulow