Szukam gry PVP

Witajcie zapaleni gracze, zarejestrowałem konto po to, bo szukam od kilku dni porządnej gry która opiera się głównie na PVP.

Takiej w której po prostu możemy stopniowo się wspinać na sam szczyt, dzięki temu że będziemy coraz to lepiej grać. Gra w której nasza postać coraz bardziej będzie wyglądać na "koksa" :)

Gra w którą gra dosyć sporo osób, żeby było z kim konkurować.

Myślę, że coś się znajdzie, jakie są wasze propozycje :)?

Jak PvP to może Guild Wars 2? Możesz też spróbować AION, ale tam troche potrwa zanim się wybijesz. Lineage2 na jakimś ogarniętym privie też mógłby być.

Polecam również c9 jeśli chodzi o pvp z systemem non-target, walka opera się dużej mierze na umiejętnościach gracza (sporo klas postaci i różnych stylów gry). Jeżeli ma się z kim grać gra jest świetna nie tylko pvp ale również pve :) niestety gra oparta jest na dungeonach czyli nie posiada otwartego świata (coś jak vindictus czy dragon nest - zresztą te gry również polecam pod pvp)

@Laffek - mam GW2, niestety PVP tam nie jest porywający. AION też odpada. A Lineage2 na jakimś prywatnym serwerze to dobra opcja, spróbuje znaleźć jakiś priv.

@Xeretza - Ok już pobieram C9, zobaczymy co oferuje ta gra :) Dragon Nest niestety mi nie przypadł do gustu, za dużo bugów.

Szukam dalej czegoś. A gry które opierają się głównie na tym, że wchodzimy na jakiś pojedynek i zdobywamy coraz to lepsze EQ i walczymy na coraz to lepszych kolesi :D?

EVE Online

TIBIA

@melon2100000

Ojj w Tibię to ja grałem kilka lat. Najlepsza ze wszystkich, ale już teraz nie ma serwów dobrych :)

Jak ci się PvP w GW2 nie podoba to szczerze nie masz za bardzo w co grać, bo nie oszukujmy sie, GW2 aktualnie ma najlepsze PvP z gier MMO i Blizzardołaki mogą gadać te swoje mądrości, nie słuchaj ich.

Apropo Blizzarda to niby WoW ale jak już to na Wotlk 3.5.5a bo tam powiedzmy, że balans w PvP był do wytrzymania (chociaż paladyni OP), na wyższych patchach to już porobili tam takie chocki klocki, że lepiej tego nie tykać :P

mod_ico.png
Wszyscy wiedzą, że nie lubisz gier Blizza. Nie musisz zaznaczac tego w każdej wypowiedz. Wątek WoWa nie został tu nawet poruszony ~ blaumro

lineage 2 albo jak wolisz coś typu akcja/shooter to Nosgoth

powiedział bym gw1 ale populacja już nie ta :< , a 2 jest skiepszczona niestety

Możesz czekać i spróbować blade and soul, archage ale trzeba premkę wykupić, Elder Scrols online, warframe, fire fall, overwatch, nie wiem jak tak ten aspekt wygląda w final fantasy ale tam też można by spróbować, wild star, rift.

Jak ci się PvP w GW2 nie podoba to szczerze nie masz za bardzo w co grać, bo nie oszukujmy sie, GW2 aktualnie ma najlepsze PvP z gier MMO

Hahahahahaha oczywiscie, dlatego sprzedalem dawno GW2, juz zdecydowanie wole PvP w Aion a nie klikanie 5 przyciskow w kolko.

Co do... PvP? Jak lubisz czolgi to nowa gra - Armored Warfare, polecam, nowoczesne czolgi, swietna grafika, duzo ludzi.

C9 mi sie nie spodobalo, jesli PvP w typowym MMO to koniecznie otwarty swiat, pol-otwarty ale nie dungeony same czy areny bo wieje nuda. Ze starych gier tylko Aiona polecam a tak to...pozostaje czekac na nowe tytuly.

Planetside 2

Poczekaj na start b'n's (Blade and soul) osobiście na privie grałem i dużo czasu spędziłem na pvp które jest świetne bo możemy kogoś dogonić, "znęcać się" nad nim i są także areny 1v1 które wyglądają jak podniebny turniej o życie :)

@Hasira - Nie, GW2 nie ma najlepszego PVP dla mnie. Nie musi mi się podobać to co większości, mi tam PVP w ogóle nie sprawiało radości, a zdarzyło się nawet raz że usnąłem.

@venzer - Z tym Lineage2 na jakimś servie już zaczynam, niedługo zobaczymy jak to wyjdzie. A co do Nosgoth to grałem, przez kilka dni fajnie, ale potem nuda bo to że stajesz się lepszy nie widać po twojej postaci, w ogóle nie widać że Ty jesteś ten 'pro' wchodząc na arene.

@radekplug - Dzięki za taką ilość propozycji :)

@PanLowca - Właśnie czekam na B'N'S z naprawdę zapartym tchem. Również czekam na maksa na Albion Online, bo to jest to czego szukam :D

FOnline 2. Niedługo wipe, wiec sporo ludu bedzie grało.

Jeżeli dobre PvP to tylko z Lineage 2 i nie ma innej opcji.

Ok, Lineage 2 to dobry wybór. Tylko chciałbym poznać jakieś servery prywatne ktore polecacie? Najwazniejsze jest dla mnie żeby grało to bardzo dużo ludzi :)

Witajcie zapaleni gracze, zarejestrowałem konto po to, bo szukam od kilku dni porządnej gry która opiera się głównie na PVP.Takiej w której po prostu możemy stopniowo się wspinać na sam szczyt, dzięki temu że będziemy coraz to lepiej grać. Gra w której nasza postać coraz bardziej będzie wyglądać na "koksa" Gra w którą gra dosyć sporo osób, żeby było z kim konkurować.Myślę, że coś się znajdzie, jakie są wasze propozycje ?

Wedlug mnie sprobuj Neverwinter Online ;)

jak chcesz L2 z dużym online to official albo ruskie privy, wszystkie inne serwery padają po 2 miesiącach max