Szukam gry rpg tak do 30-40 godzin

Ostatnio przestałem grac w lol'a na rzecz sprawdzenia nowych erpegów na rynku no i tych trochę starszych.

I poszukuje kolejnego.

Oczekuje żeby znalazły się tam:

-fabuła nie musi byc to Mass effect ale żeby była w miarę ciekawa

-dużo lokacji

-dużo misji pobocznych

-z wątkiem głównym i pobocznymi tak średnio, a nie jakieś Eldersy w które gra się 200godzin

-polska wersja językowa

-żeby były możliwe do kupienia

-mój sprzęt uciągnie wszystko

-nie interesują mnie MMORPG

Przeszedłem i spodobały mi się

-wszystkie te Baldursy Arcanumy i ogółem te stare hardkorowe Erpegi od 1995 do 2002

-Jade Empire

-Fallout New Vegas

-Mass Effect wszystkie 3 częsci

-Deus Exy

-Gothic 1/2

-Risen Mroczne Wody

-Dragon Age Początek,Przebudzenie i dwójkę

-Dead Island

-Stalker

- Skyrim i Obliwion a morrowinda zostawiam na zimowe wieczorki ^^ chodz zrobiłem już misje dla gildi kradzieji

-Wiedzminy

-far cry 3

-mount i blade

-fable 1/3

Gry które przeszedłem ale mi się nie spodobały

-diablo 2 dla mnie to syf i zabrane 90 godzin zycia

-Drakensangi czy jakos tak to też carpy

-gothic 3 i arcania ...

-scared

-far cry 2

-torchlight

Pewnie dużo gier już zapomniałem ,ale to wiadomo nie jestem też na czasie z tymi nowymi Rpg więc możecie je podawac.

Assasin i PoP to nie są rpg więc nie pisac o nich.

Zastanawiam się nad Star Wars KOTOR bo bardzo spodobały mi się gry od BioWare ale trudno dostac tą grę.

Oraz nad Neverwinter i Risen pierwszą częscią bo zalega mi na półce od 3/4 lat i Fallout 3.

Seria Divine Divinity, Planescape Torment, Seria Two Worlds, seria Darksiders, ale to takie bardize H`n`S w 3D, seria Dead Space, jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy, napisze... =3

Risen 3, niedawno wyszedł.

Divinity: Original Sin.

KOTOR'y z czystym sercem polecam, o ile wielkim fanem gwiezdnych wojen nie jestem to seria od Bioware jest fantastyczna; możesz je dostać allegro po ~12zł sztuka - dodatkowo jak już przejdziesz polecam pograć w SWTOR'a czyli kontynuację 2 poprzednich części gdzie spotkać możesz m.in. głównych bohaterów jedynki i dwójki. co prawda to mmo ale ścieżka fabularna jest mega dobrze zrobiona a do jej przejścia nie musisz wydawać ani grosza.

Divinity Original Sin ma dobre opinie i może ci się spodobać choć mi np. podpadła i stwierdziłem że szkoda czasu jednak naprawdę polecam poprzednika czyli Dragon Knight Saga

Risen 1 był spoko, 2 już męczyłem teraz czas na 3

z innych gier to Two Worlds'y, Warlords Battlecry, Alpha Protocol

to chyba tyle z gier w które grałem i dobrze je wspominam

Polecam Two Worlds lub Risen 3 .

Może Darksidersy spróbuj. Głównie dwójkę.

Z czystym sumieniem: Spellforce 2 . Całkiem ciekawa hybryda rts/rpg.

Jak ci się podobał Dead Island to zagraj w DI Riptide, widzę, że grałeś w Fallout NV, to spróbuj może trójki. ;)

Darksaidersy grałem i jak dla mnie to gra Akcji a nie RPG

grałem w jakieś divinity i mi się nie spodobało

Two worlds to carp kupiłem kiedyś w biedronce ^^

Warlords Battlecry, Alpha Protocol drugi tytuł nic mi nie mówi sprawdzę a ten pierwszy

to jak dla mnie strategia. Planescape Torment przeszedłem ze 2 razy.

A Dead Space to też gra akcji.

Risen 3 poczekam na jakąś recenzje.

I wybrałem SW;KOTOR

ale czekam na dalsze propozycje

Riptide rozegrałem całą grę w copie.

RPG/RTS i HS odpadają

W rts jest za dużo lokacji i misji pobocznych chyba z 100000.To był sarkazm

Jedyny rts'y jak dla mnie warte uwagi to te od blizzarda z dodatkiem do WarCrafta w roli główne

i te misje dla dermoru czy jakoś tak to był prawdziwy rpg/rts a nie 3 itemy na mapie i pomóż

małpą bo król jes uwięziony i to tyle.

Może wróć do Fallouta NV i zagraj z dodatkami jak nie grałeś albo pobierz mody

Może Kingdoms of Amalur: Reckoning. Z czystym sumieniem mogę polecić od siebie. Ok. 50-60h w zależności od stopnia eksploatacji otwartego świata :)

Dragon Age 1,2

Koniecznie Dark Messiah of Might and Magic, Titan Quest, chociaż ten może być troche długi :)

Polecam Neverwinter Nights 2, jeżeli podobał Ci się Dragon Age to to jest must have. Koniecznie zamotaj sobie dodatek Maska Zdrajcy, a resztę możesz olać

[...]Risen 3 poczekam na jakąś recenzje.[...]

Proszę Cię bardzo, raz i dwa a nawet trzy i cztery. Recenzji z tego tytułu jest co niemiara.

Szczerze polecam Risena 3 i Kingdoms of Amalur Reckoning (z tym że ten nie ma polskiej wersji).

Proszę Cię bardzo, raz i dwa a nawet trzy i cztery. Recenzji z tego tytułu jest co niemiara. Szczerze polecam Risena 3 i Kingdoms of Amalur Reckoning (z tym że ten nie ma polskiej wersji).

Chodzi mi bardziej o recenzje moich kumpli

a od kiedy thief III dostał bardzo niskie opinie a ta gra była niezła nie ufam stroną od "recenzji".

Martwi minie to, że w dzisiejszych czasach gdy w klasach 1-3 podstawówki wałkuje się głównie

czytanie ze zrozumieniem, niektórzy nadal tego nie potrafią ;\. Piszę wyraźnie w jaka gry grałem

i nie edytowałem tego. Inne przypadki już przeżyje nie każdy HS to syf.

Nie wrócę do F:NW ponieważ ta gra nie jest tego warta.

Proszę o nie pisanie więcej postów i zamknięcie tematu.

Gdyż dostałem nazwy kilku ciekawych tytułów oczywiście dziękuje za pomoc i łapcie te +.

Ostatnio przestałem grac w lol'a na rzecz sprawdzenia nowych erpegów na rynku no i tych trochę starszych.

I poszukuje kolejnego.

Oczekuje żeby znalazły się tam:

-fabuła nie musi byc to Mass effect ale żeby była w miarę ciekawa

-dużo lokacji

-dużo misji pobocznych

-z wątkiem głównym i pobocznymi tak średnio, a nie jakieś Eldersy w które gra się 200godzin

-polska wersja językowa

-żeby były możliwe do kupienia

-mój sprzęt uciągnie wszystko

-nie interesują mnie MMORPG

Przeszedłem i spodobały mi się

-wszystkie te Baldursy Arcanumy i ogółem te stare hardkorowe Erpegi od 1995 do 2002

-Jade Empire

-Fallout New Vegas

-Mass Effect wszystkie 3 częsci

-Deus Exy

-Gothic 1/2

-Risen Mroczne Wody

-Dragon Age Początek,Przebudzenie i dwójkę

-Dead Island

-Stalker

- Skyrim i Obliwion a morrowinda zostawiam na zimowe wieczorki ^^ chodz zrobiłem już misje dla gildi kradzieji

-Wiedzminy

-far cry 3

-mount i blade

-fable 1/3

Gry które przeszedłem ale mi się nie spodobały

-diablo 2 dla mnie to syf i zabrane 90 godzin zycia

-Drakensangi czy jakos tak to też carpy

-gothic 3 i arcania ...

-scared

-far cry 2

-torchlight

Pewnie dużo gier już zapomniałem ,ale to wiadomo nie jestem też na czasie z tymi nowymi Rpg więc możecie je podawac.

Assasin i PoP to nie są rpg więc nie pisac o nich.

Zastanawiam się nad Star Wars KOTOR bo bardzo spodobały mi się gry od BioWare ale trudno dostac tą grę.

Oraz nad Neverwinter i Risen pierwszą częscią bo zalega mi na półce od 3/4 lat i Fallout 3.