Szukam gry RPG!

Witam :)

Wiem wiem takich tematów jest milion i proszę mi tego nie przypominać...

Szukam gry RPG która wciągnie mnie na dłuższa chwile .. :)

Moje wymagania:

-Otwarty Swiat

-żeby nic nie było ''narzucane'' czyli chce to robię misje z fabuły nie to nie.

-Duży arsenał broni jak i pancerzy z czego mógł bym sobie wybrać czy chce walić lukiem czy mieczem a może sztyletem itp (nie koniecznie)

Grałem w :

Gothic 2/3

TES Oblivion/Skyrim

Wiedźmin 1/2

Risen 2
Fable

Polecam sprawdzić Two Worlds 1 i 2. Bardzo przyjemne RPG ze stertą misji pobocznych i wątkiem głównym z możliwością wyborów.

Może spróbuj Kingdoms of Amalur Reckoning.

Two Worlds 1 i 2, i oczywiscie idealnie pasuje tu Dark Souls.

Two Worlds grałem :P Zapomniałem dodać :) Ogarnę zaraz 2 pozostałe gry :)

Mass Efect?

Nie wiem czy Dark Souls spełnia te wymagnia bo sam co dopiero kuiłem ale możesz zobaczyć.

Nie wiem czy Dark Souls spełnia te wymagnia bo sam co dopiero kuiłem ale możesz zobaczyć.

Co masz na myśli ?

Mass Efect niee :D

nie weim czy można robić sobie misje jak się che i czy jest otwarty świat,bo nadal nie moge zabić pierwszego bossa

Risen 1, Gothic 1, Dark Souls.

Morrowind mistrzu !

Polecam tak jak wyżej Kingdoms of Amalur oraz Borderlands 1 i 2 (połączenie RPG z shooterem)

Tak jak ktoś już napisał, Dark souls. Gra hardcore'owa. Tylko na kompie są problemy z ustawieniem sterowania bo myszka nie działa prawidłowo. Gra niesamowicie trudna, i wciągająca. Jeśli się zdecydujesz na Dark Souls, napisz na PW do mnie to ci podrzucę moje ustawienie na klawiaturze bo doszedłem do dość wygodnego ustawienia klawiszy.

Ja mogę polecić Divinity II.

Tak jak wyżej polecam Dark Souls ale najlepiej mieć Pad od xboxa 360.

Nie wiem czy Dragopn Age by CI pasował bo tam świat jest instancjonowany tzn. masz lokacje do których się przenosisz z mapy ale nie możesz do nich dojść z buta. Oczywiście w każdej chwili możesz przenieść się do innej lokacji. Jednak co do dwóch kolejnych wymagań to Dragon age je spełnia. Dowolność jest spora, nawet co do wykonywania misji fabularnych których jest kilka (głównych wątków) i spokojnie możesz w dowolnej kolejności je robić. Broni i zbroi też jest sporo.

Co do innych gier może Falout 3?

Dziękuje za odpowiedzi ;) Zaraz sb wszystko ogarnę ;)

Co do Fallouta przeszedłem wszystkie części już chyba z 5 razy :)

Witam :)

Wiem wiem takich tematów jest milion i proszę mi tego nie przypominać...

Szukam gry RPG która wciągnie mnie na dłuższa chwile .. :)

Moje wymagania:

-Otwarty Swiat

-żeby nic nie było ''narzucane'' czyli chce to robię misje z fabuły nie to nie.

-Duży arsenał broni jak i pancerzy z czego mógł bym sobie wybrać czy chce walić lukiem czy mieczem a może sztyletem itp (nie koniecznie)

Grałem w :

Gothic 2/3

TES Oblivion/Skyrim

Wiedźmin 1/2

Risen 2
Fable