Szukam gry skillbased

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: bez znaczenia
Cechy: system skillbased

Przypadły mi do gustu: Wow, Eternal Lands
Nie przypadły mi do gustu: tibia, metin

Witam, szukam gry skillbased, mniej wiecej z takim systemem jak w Eternal Lands.

Niestety poszukiwania nie przyniosly zadnych rezultatow.

Nikt nic ?

A jaki system ma Eternal Lands? Bo ja nigdy nie słyszałem o tym tytule.

Dobre pytanie, też o tym nie słyszałem ^^

Ale odpowiadając na pytanie, skillbased gry to głównie moby, shootery lub arenówki np. League of legends, CS, Overwatch, Battlerite, Paragon, Dota, Hots, Smite, Gigantic, Brawlhalla.

Z mmo jedynie co kojarzę stricte skillbased, bo z założenia oparte na PVP, to Blade and Soul. No i w ArcheAge'u uwielbiałem pvp, musiałem się bardzo wprawić żeby rozgnieść co niektórych, ale z drugiej strony to taki grindownik i pochłaniacz czasu oraz pieniędzy, że nie polecałbym, mimo że to świetna gra...

Vindictus- Gra przpyominająca raczej Souls Like niż standardowe MMORPG.

Najwyższe bossy możesz zrobić bez armora, raidy SOLO. Wymaga to niesamowitego refleksu i długo ci sie zejdzie ale da radę. c:

System oparty na animacji, więc hitbox jest tam gdzie jest rzeczywiscie dana część postaci.

A vindi nie zdycha ?
Niby Blade and Sould jest skill based tak samo Gw2
Z takich zwykłych mmo ? Zwykle liczy sie zerg albo set

Ciezko powiedziec cokolwiek majac tak malo wytycznych od OP

Chodzi o system w ktorym rozwijasz kazda z umiejetnosci osobno a mimo to daja ci ogolny lvl

https://www.google.pl/search?q=eternal+lands+stats&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjPuaLU1cPXAhXS3KQKHRaBB48Q_AUICigB&biw=1360&bih=637#imgrc=2WU1lBSy9kEPAM:

Ta gra takze niema ograniczenia lvlowego co do zbroi, takze nowa postacia mozemy biegac w bisowym sprzecie.

Mortal online ma cos takiego

Z Vindi jest dziwna sytuacja. Bo Nexon go nie zamknie chocby gralo tam 10 osób..

Grają ludzie, serwery są połączone od dluzszego czasu.

Ciezko o party na starych raidach etc ale no to jest Vindi. Na co Ci party, jak odpowiedni trening i sam wszystko zrobisz.

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: bez znaczenia
Cechy: system skillbased

Przypadły mi do gustu: Wow, Eternal Lands
Nie przypadły mi do gustu: tibia, metin

Witam, szukam gry skillbased, mniej wiecej z takim systemem jak w Eternal Lands.

Niestety poszukiwania nie przyniosly zadnych rezultatow.