Szukam gry survivalovej

Witam! Ostatnio wraz z moimi znajomymi naszła nas ochota na jakiś surival, no wiecie zbieranie drewna, jedzonka, polowanie, potwory. Chodzi nam o gry na wzór modu do Army DayZ (zombie <3). Najlepiej aby gra była w 3D i nie miała wysokich wymagań. Jako, że jesteśmy nowi w świecie przetrwania nie mamy odpowiednio wystarczającej ilości kryteriów.

Minecraft, Fallen Earth

@up chodzi mi o gry single ( sorki zapomniałem napisac). Minecraft, ? nie dziękuję.

terraria?

Skoro gry podobne do modu DayZ, to może Stalker byłby odpowiedni ?

Hmm, wiem ze kiedys gralem w jedna w 3D gdzie byles poczatkowo na jednej wyspie, budowales tam jakies domki na ziemi lub na drzewie, hamaki itp. A potem tratwe i mogles plynac na inne wyspy. Tam byly tez dzikie plemiona ktore mogly cie atakowac lub ci pomagac. Grafika cos w stylu Indiana Jones Emperors Tombs (czyli byle jaka ale da sie przezyc :D) Pamieta ktos tytul tej gry? (pisze tutaj bo ta ma jakis zwiazek z tematem i to duzy, tylko tytulu nie umie za chiny sobie przypomniec)

@ThePolinchik od kiedy w stalkerze zbiera sie drewno? Bo chyba cos przegapilem

Tak się składa kolego, że STALKER to dobry survival, żremy, pijemy, musimy uważać na promieniowanie i tak dalej. Polecam Project Zomboid, gierka z nieco zmarnowanym potencjałem, ale jako tako broni sie jako survival.

@Loor napisałeś że chodzi Ci o wzór DayZ, według mnie STALKER to odpowiednik tej gry...

A jak SinglePlayer to tak:

STALKER (wszystkie części)

Fallout (większość)

DayZ (mod do Army 2 OA)

Project Zomboid

Co do Stalkera. Chciałbym przetestować najnowszą część Stalkera Zew Prypeci. Czy gra pojdzie mi na takich wymaganiach ?

Procek: Intel Pentium Dual CPU 2.00 GHZ

Ram: 2.00 GB

Karta: GeForce 8500 GT

Loor chodzi ci o gre Stranded 2 czy jakoś tak ??

Witam! Ostatnio wraz z moimi znajomymi naszła nas ochota na jakiś surival, no wiecie zbieranie drewna, jedzonka, polowanie, potwory. Chodzi nam o gry na wzór modu do Army DayZ (zombie <3). Najlepiej aby gra była w 3D i nie miała wysokich wymagań. Jako, że jesteśmy nowi w świecie przetrwania nie mamy odpowiednio wystarczającej ilości kryteriów.