Szukam gry typu rpg!

Siema , był już taki temat ale ...Chce jakoś ogarnąć grę dla siebie , szukam mianowicie coś ala borderlands 2 w sensie 1...Nie da się przejść ...

Po zabiciu handsome jacka mamy tryb terasure hunter czyli farmimy legendary z bossów , skiny itp itd więc szukam takiej samej gry .

Może być z mieczami , ze strzelbami itd.

Ważne by był wielki custom postaci + w pytę broni / acc itp.

by nie było : Torchlight 2 , borderlands 2 , Fallouty odpadają bo grałem w te gry baaaardzo długo.(za długo)

Liczę na pomoc

Seria TES. Po skończeniu głównego wątku w Oblivionie na przykład możemy sobie dalej biegać po świecie i robić co nam się podoba.

Aaaa the elder scrolls.

Zapomniałem dodać że wszelkiego gówna typu

Serie Elder scrolls , gothiki , dragon ejdże i riseny to nie mój klimat.

The elder scrolls

Może Kingdoms of Amalur Reckoing by ci spasowało ;D

Aaaa the elder scrolls.Zapomniałem dodać że wszelkiego gówna typuSerie Elder scrolls , gothiki , dragon ejdże i riseny to nie mój klimat.

No panie, nie dość, że ch*jowy gust muzyczny to jeszcze nazywasz kanon gier RPG(może poza Risen :x) gównem. Nieładnie, nieładnie.

Jedyne co mi tu pasuje to Mass Effect, ale to też pewnie gówno, a nie gra według ciebie...

Dziwne że podałeś borderlands, fallouty i.... torchlighta a TESy Ci nie pasują ;) . Możesz poczytać/ pooglądać na yt te gry:

White Gold: War in Paradise - mamy drzewko umiejętności, dużo broni, pojazdów, różne frakcje.

Deus Ex /np Bunt ludzkości najnowsza część - wypełniamy misje, różne bronie, rozój postaci, to jak wyeliminujemy (o ile w ogóle) przeciwnika to od nas zależy.

Rage (nie grałem) - spory świat, robisz misje, jezdzisz pojazdami, zdobywasz nowe bronie.

STALKER - niesamowicie klimatyczna gra, ciekawe bronie, kombinezony, frakcje, duży świat, ciekawi przeciwnicy, dobre AI.

Jeszcze Just Causy albo Mercenaries 2: World in Flames

Aaaa the elder scrolls.Zapomniałem dodać że wszelkiego gówna typuSerie Elder scrolls , gothiki , dragon ejdże i riseny to nie mój klimat.

Ok nie twoje klimaty, ale nie nazywaj ich ,,gównem,, chyba, że specjalnie chcesz z prowokować ,,wojne,, z fanbojami. Dla mnie Gothic to niezapomniana gra dzieciństwa, jak i wielu innych.

Dark Souls? Gra jako takiej fabuły nie posiada. Ale za to nadrabia to klimatem i poziomem trudności. Ja zaczynając zabawę z tą grą spędziłem 5-6 godzin na farmieniu i lvl'owaniu postaci zanim udało mi się zabić Bell Gargolye (gdzie 2 postacią zrobiłem to w 45 minut bo znałem taktykę). Więc może Ci się spodoba.

No panie, nie dość, że ch*jowy gust muzyczny to jeszcze nazywasz kanon gier RPG(może poza Risen :x) gównem. Nieładnie, nieładnie.Jedyne co mi tu pasuje to Mass Effect, ale to też pewnie gówno, a nie gra według ciebie...

Mój temat , moje zdanie , a tobie nic do tego .

Nienawidzę mroku bo wolę się bawić w grze niż ślęczeć i przechodzić dungeony .

Poza tym polecam Książke pt "Nauka czytania dla najmłodszych" bo ja prosiłem o rpg w którym jest pełno broni , zbroi ..A mass effect przeszedłem i dalej już grać się nie dało.

Od siebie polecę Neverwinter Nights i Newerwinter Nights 2, z tym że musisz tu ogarniać mechanikę D&D bo inaczej te tytuły teżbędą dla Ciebie "gównem". Sprawdzić też możesz Drakensang The River of Time i The Dark Eye, tyle że tu jest jeszcze (moim zdaniem) cięższa mechanika zwana Das Schwarze Auge. To takie moim zdaniem ciekawsze cRPG a z aRPG to polecić mogę tylko to co poprzednicy czyli serię TES i Gothic oraz ME.

zagraj sobie w sacreda 1 może ci się spodoba

Sacred 1 i sacred 2 ciekawe gry ale grałem w to za młodu i zbyt szybko zdobywałem najlepsze uzbrojenie

Spróbuj Two Worlds 2 i koniecznie z dodatkiem Pirates of the Flying Fortress

Dolacze sie do tematu bo sam ostatnio nie mam w co grac a pogralbym w cos podobnego ze systemem walki jak w serii FinalFantasy sa w ogole takie gry na pc? bo z tego co pamietam to gralem tylko w takie na konsolach :D

Gothic to legenda RPG. Koniec i kropka. Nawet hejter powinien uszanować zdania drugiej osoby ale co ja tam wiem:) spróbuj fable. Chyba, że to też uważasz za gówno.

Siema , był już taki temat ale ...Chce jakoś ogarnąć grę dla siebie , szukam mianowicie coś ala borderlands 2 w sensie 1...Nie da się przejść ...

Po zabiciu handsome jacka mamy tryb terasure hunter czyli farmimy legendary z bossów , skiny itp itd więc szukam takiej samej gry .

Może być z mieczami , ze strzelbami itd.

Ważne by był wielki custom postaci + w pytę broni / acc itp.

by nie było : Torchlight 2 , borderlands 2 , Fallouty odpadają bo grałem w te gry baaaardzo długo.(za długo)

Liczę na pomoc