Szukam gry wyścigowej mmo

Witam. Szukam gry wyścigowej w stylu zapomnianego już HEAT Online lub Project Torque.

Gatunek: MMO Wyścigi, multi

Sprzęt: Nie jest ważny dostosuje sobie do znalezionego tytułu

Cechy: Wyścigi samochodowe, różne trasy najlepiej górskie, fizyka może być arcade nie przeszkadza mi to , MMO ew z możliwością multi, z odwzorowanymi

autami zależy mi na japońskich markach, Musi być możliwość powalczenia ramie w ramie (nie z duchem)

Przypadły mi do gustu: Najbardziej w tym stylu przypadł mi do gustu HEAT Online lub wcześniej Project Torque. Przy Heat Online spędziłem długie godziny.

Auto Club Revolution tez był spoko ale tez nie działa co mnie mocno dziwi ;/

Nie przypadły mi do gustu: Totalnie nie przypadł mi do gustu Ned For Speed World czy jakoś tak, The crew,

Wszelkie propozycje mile widziane. Może ktoś ciora w jakieś mało znane tytuły będę wdzięczny za ich podanie. Pozdrawiam Serdecznie.

No to masz problem, gdyż takich gier praktycznie nie ma. Było jeszcze Drift City, ale bardziej kolorowe, zresztą i tak już jest zamknięte.

Możesz luknąć na TDU2, choć tam to z serwerami jest czasem kłopot.

Auto Club Revolution od czasu gdy powiedzieli że będą przerabiać grę na pełną klientówkę, upadła.

Możesz też zobaczyć Need for Speed Online (aka Edge, tylko chiński), ale to raczej nie jest jakieś super hiper.

Z wyścigami mmo może być kłopot. Ale jeśli może być multi to sprawdź Forze Horizon 3 albo poczekaj na Forze motorsport 7. W starszych forzach nigdy nie było problemu ze znalezieniem towarzyszy do gry.

Forza interesujacy tytul nawet bardzo ale to chyba tylko konsola?

Od forzy horizon 3, gre mozna kupić przez sklep windowsa i można rowniez grac na pc z systemem win 10.

To samo tyczyć się będzie forzy motorsport 7 która wyjdzie za niecałe 2 miesiące.

Więc zależy co wolisz.

Horizon 3 bardzo przypomina the crew, a motorsport to odpowiednik gran turismo.

https://www.microsoft.com/en-gb/store/p/forza-horizon-3-demo/bw7nnj22szrr

mozna pobrać wersję demo i sprawdzić.

TrackMania 2 jeśli chodzi o multi jest trochę graczy więcej niż w innych grach ale nie wiem czy pasuje do twojego gustu

MMO to nie ale, z opcją multiplayer - TAK :

assetto corsa

project cars

Moja propozycja może wydawać się głupia, ale może jednak można auta tuningowac kupywać jeździć dowoli i są wyścigi i można też je samemu organizować, a owa gra to gta V.

Track mania odpada jak pisalem nie wchodzi w gre rywalizacja typu GHOST, Asseto Corsa i Project cars to nie na klawiature gry, do tego potrzeba kierownica ja preferuje bardziej arcade.... Forze właśnie ogarniam zobaczymy co to i napewno dam znać. A czy jakieś inne wersje forzy można zainstalować na pc ?

..Edit: a więc obejrzałem filmiki na yt z forzy horizon i powiem że to chyba będzie TO :) Tylko teraz problem z pobraniem mam tego dema ze strony Microsoftu... da się to gdzieś pobrać z innego źródełka? :D i czy to napewno zaśmiga na pc bo jestem skłonny zakupić owy tytuł jeśli demo zadziała :D DZIĘKI wam serdecznie za pomoc Pozdrawiam.

Nie da się. Tylko przez sklep w Windowsie.

Tylko i wyłącznie Forza Horizon 3. Najlepsza gra samochodowa w jaką grałem (moim zdaniem lepsza od FM6).

Zastanawia mnie, czemu nie przypadlo ci The Crew?

W sumie to dlatego ze bardzo podobne do need for speeda ... nie złapałem klimatu więc to kwestia w tym przypadku gustu. Co do Forzy Horizon ogarniam zmiane windowsa i przyjdzie czas na mały test. Tylko jak to jest z dodatkami? Co dostane z podstawową wersją i jak wygląda gra multi?

Witam. Szukam gry wyścigowej w stylu zapomnianego już HEAT Online lub Project Torque.

Gatunek: MMO Wyścigi, multi

Sprzęt: Nie jest ważny dostosuje sobie do znalezionego tytułu

Cechy: Wyścigi samochodowe, różne trasy najlepiej górskie, fizyka może być arcade nie przeszkadza mi to , MMO ew z możliwością multi, z odwzorowanymi

autami zależy mi na japońskich markach, Musi być możliwość powalczenia ramie w ramie (nie z duchem)

Przypadły mi do gustu: Najbardziej w tym stylu przypadł mi do gustu HEAT Online lub wcześniej Project Torque. Przy Heat Online spędziłem długie godziny.

Auto Club Revolution tez był spoko ale tez nie działa co mnie mocno dziwi ;/

Nie przypadły mi do gustu: Totalnie nie przypadł mi do gustu Ned For Speed World czy jakoś tak, The crew,

Wszelkie propozycje mile widziane. Może ktoś ciora w jakieś mało znane tytuły będę wdzięczny za ich podanie. Pozdrawiam Serdecznie.