Szukam Gry Z CD-Action

Jedyne co pamietam to w jej opisie pasło, że jest niby do GTA podobna, klimat miała sci-fi tak wyglądała z obrazków..hmm gra juz ma z 3 lata co co najmniej..Obrazek z gry co reprezentował ja jako reklama w gazecie to był koles na latającym motorze chyba z bronia na plecach. Gierka na dzisiejsze czasy wymagania systemowe miala by jako dosc małe

Może to Just Cause

Może Advent Rising, albo Mass Effect (o ile było w cda).

najgorsze jest to że to mi nie poszło wtedy, i nie wiem :( przypomniałem se jeszcze , że było na 2 cd jeden był chyba beżowe tło właśnie z tym typem ale sprawdzę ten advent rising, just cause na pewno nie, gra była pseudo bardzo futurystyczna co do pojazdów, tzn tak tam psiało. Advent rising chyba nie.., jeszcze starsze..nie wiem ech..ale nie była taka spora co do objętości..chociaz to moze były dvd? o.,o nie pamiętam kurcze, sprawdze to powiem ech..

Kojarzy mi się ze Scrapland.

A kiedy mniej więcej był ten numer to poszukam Ci. :P

Może bionic commando, gwiezdne wilki 2, shadowgrounds survivor, red faction? Podaj więcej szczegółów.

Ja na chwilę obecną proponuje samemu przejrzeć wszystkie magazyny. [klik]

Ta to chyba scrapland był :D

Może total Overdoose?

Nie to był scrapland. Jeszcze szukam jednej ale to juz za trudne chyba by było, bo to tylko demo było o nietypowej grze , jeździło się samochodem w demie był garbus albo autobus, i zbierało sie po drodze paczki, gra polegała na misjach, że jedż i pozbieraj po drodze nie była to typowo wyścigówka jedyną wskazówka jaka mam to to ze to było takie troche animowate i baaadzo stare jeszcze chyba pod pentium III albo nawet pentium 120 :( grafika jak na tamte czasy buła super :) jak mi ktos to zdobędzie(tytuł) to stawiam 4 paka :P

Saints Row 2 lub 3.

Nie wiem jak w dwójce, ale w trójce byl latający motor a klimat jest normalny tylko ma kosmiczne i śmieszne elementy.

Saints Row 2 lub 3.Nie wiem jak w dwójce, ale w trójce byl latający motor a klimat jest normalny tylko ma kosmiczne i śmieszne elementy.

Saints Row 2 i 3 ciekawe kiedy w cda był...

sains row 2 byl kilka miesiecy temu. Wlasnie mysle ze to o ta gre chodzi

Jeszcze szukam jednej ale to juz za trudne chyba by było, bo to tylko demo było o nietypowej grze , jeździło się samochodem w demie był garbus albo autobus, i zbierało sie po drodze paczki, gra polegała na misjach, że jedż i pozbieraj po drodze nie była to typowo wyścigówka jedyną wskazówka jaka mam to to ze to było takie troche animowate i baaadzo stare jeszcze chyba pod pentium III albo nawet pentium 120 grafika jak na tamte czasy buła super jak mi ktos to zdobędzie(tytuł) to stawiam 4 paka

Jedyne co mi do głowy przychodzi to Ignition, wiem, że był tam autobus i garbus, ale to było takie arcade ala mario karts.

saint row za nowe, ignition za stare..ech , ładniejsza grafa no nic musze zrezygnowac tak czy siak dzieki :)

Brothers in Arms: HEll's Highway - CUD i Miód i orzeszki. Ta gra jest nr. 2 po Skyrim :) Poelcam

Jedyne co pamietam to w jej opisie pasło, że jest niby do GTA podobna, klimat miała sci-fi tak wyglądała z obrazków..hmm gra juz ma z 3 lata co co najmniej..Obrazek z gry co reprezentował ja jako reklama w gazecie to był koles na latającym motorze chyba z bronia na plecach. Gierka na dzisiejsze czasy wymagania systemowe miala by jako dosc małe