Szukam gry chyba w grafice 3d słyszałem o niej w tv (nie pamiętam na jakim programie). A wiec chodziło o to że robimy własną wyspe lub możemy zwiedzać inne wyspy i w nich się osedlić czy coś takiego prosze o odpowidzi plz
Szukam gry
Wydaje mi się, że ostatnio była o takim czymś wzmianka na forum, ale nazwy niestety nie pamiętam. Hmm... A może chodzi Ci o Wurm Online?
A jak wygladala graficznie? bo jak budowa miast to Age of Conan DarkFall i Mortal Online. Na obecna chwile jest ta 1 ale jest platna.
a moze chodzi o gra via www.ikariam.pl ??
nie to nie byla gra przez www to nie byly tez gry Age of Conan DarkFall i Mortal Online. Pamiętam że była to gra w takiej mangowej grafice. to raczej nie byl taki 100% mmorpg tylko takjakby strategia, symulaotr tylko online
Jak jez napisał może być Ikariam ale nie jest pewny to taka grafika dla dzieci a nie jakiś ostry styl.
Dreamlords awakening czy jakos tak..
Szukam gry chyba w grafice 3d słyszałem o niej w tv (nie pamiętam na jakim programie). A wiec chodziło o to że robimy własną wyspe lub możemy zwiedzać inne wyspy i w nich się osedlić czy coś takiego prosze o odpowidzi plz