Szukam gry

Star Wars The Force Unleashed 1 i 2. Schemat ten sam, trochę zręcznościówki, trochę siekania, tylko najlepiej żeby góowny bohater był ninją, bądź samurajem no i żeby gra nie była stara, miała dosyć niezłą grafikę i fabułę. Widziałem kiedyś takie, lecz na dzień dzisiejszy nie pamiętam tytułów.

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13703

Ja ci polecę God Of War, Darksiders i Ninja Blade.

X-men Origins Wolverine. Nie widzialem filmu, nie wiem czy dobry (pewnie nie), ale za gre moge reczyc. Nie wiem tez ile ona ma wpsolnego z samym filmem, a ile z komiksami, ale jako siekanka z drobnymi (i prostymi) elementami logicznymi sprawdza sie idealnie. Ogromna dawka dynamiki, prosty i satysfakcjonujacy system walki i zjadliwa fabula, to najlepsze elementy gry. Produkcja troszke zapomniana i malo popularna, ale warto dac jej szanse. Rozsadnie dawkowana, pomimo dosyc duzej powtarzalnosci jednego schematu, nie nudzi sie i do samego konca daja podobna dawke emocji i radochy.

Star Wars The Force Unleashed 1 i 2. Schemat ten sam, trochę zręcznościówki, trochę siekania, tylko najlepiej żeby góowny bohater był ninją, bądź samurajem no i żeby gra nie była stara, miała dosyć niezłą grafikę i fabułę. Widziałem kiedyś takie, lecz na dzień dzisiejszy nie pamiętam tytułów.