Szukam gry

witam tym razem nie szukam żadnego mmorpga tylko normalnej gry

gra w gatunku fps albo rpg,gra ma posiadać ładną dla oka grafikę,fabuła może być fajna ale może być też trochę nudna,

gry które już grałem:

-call of duty(cała seria)

-medal of honor(cała seria)

-diablo(cała seria)i innego podobne gry

-gothic(też cała seria)

-two worlds(seria)

Polecam Dark Sector.Grafika nie najładniejsza,ale też nie "gryzie oka".Fabuła według niektórych jest sztywna,ale to Ci nie będzie chyba przeszkadzać.Ogólnie jest to niezły survival-horror polecam.

z fps'ów polecam :

-Crysis

-Farcry 2

-Call of juarez

-Dead island (połączenie fps z rpg)

-Fallout New Vegas (jak wyżej)

-Bioshock

-Rage

Bad Company 2(zniszczenia)

Battlefield 3(j/w)

ArmA 2(symulacja)

Crysis 1 i 2(jedynka jest dosc sandboxowa)

Half-Life 1(i dodatki) i 2(i dodatki)(to polecam szczegolnie pod wzgledem fabularnym)

BioShock 1 i 2(to polecam szczegolnie pod wzgledem fabularnym)

Z RPG... boze dawno nie gralem w dobrego RPG. Ale Risen czy Gothic 1,2,3

Wiedzmin 1 i 2(bardzo dobre RPGi)

Mass Effect 1 i 2(ciekawa kinowa fabula)

Sa jeszcze TPSy

Assassin Creed 1 i 2(i dodatek)

Splinter Cell Convi... cos tam dalej :D

Jest tego masa. Okresl sie dokladnie czego szukasz. Czy cos bardziej z tlem fabularnym... czy gre nastawiona na akcje. Czy na multi.. a jak multi to jaki? Nawalanka czy moze CooP?

RPG - jedziemy klasyką. A mianowicie seria Fallout. Świetna fabuła, no w to trzeba zagrać. Mass Effect 1,2. Fabuła również dobra, jest akcja, ciekawe moim zdaniem dialogi. Jak już gdzieś polecałem - The Guild II. Połączenie RPG z czymś w stylu simsów + bardzo dużo możliwości. Zakładanie własnych kuźni czy tartaków, kandydowanie na burmistrza, sędziego. Zakładanie dynastii, walka, handel, rozwijanie miasta. Po prostu masa opcji, poczytaj sobie o tym. Grafika dosyć stara, ale nie przeszkadza i dobra jak na tamte czasy. Z FPSów ci niestety dużo nie polecę, ale ze znajomymi grało się w Dead Island i było całkiem fajnie. I jak Freeq wspomniał, Half-Life. (nie będę tu oczywiście wymieniał nowego BF3 czy MW3)

Polecam RPG Dragon Age. Świetna fabuła, najlepsza jaką do tej pory poznałem, przyjemna grafika oraz muzyka. Wiele dodatków rozszerzające wędrówkę po świecie.Również dodatek "Przebudzenie" jest wart uwagi choć oddala się od głównego wątku. Naprawdę polecam. :)

The Elder Scrolls 5: Skyrim jest już na pc grałem u kupla, bardzo długa i dobra gra niestety mój pc nie pociągnie czekam na wersje xbox360 :D

dzięki za propozycje co do coopa czy multika to ja wole pograć na singlu

dzięki za propozycje co do coopa czy multika to ja wole pograć na singlu

To celowalbym w BioShocka 1 i 2. A jak nie przeszkadza ci grafika to Half-Life 1 i 2(tu akurat nie jest taka zla).

dziena za propozycje

Sniper Elite : Berlin 1945 z FPS

a Dragon Age z rpg ;)

The Elder Scrolls 5: Skyrim jest już na pc grałem u kupla, bardzo długa i dobra gra niestety mój pc nie pociągnie czekam na wersje xbox360

eeeeee nie wiem czy jesteś doinformowany czy nie ale skyrim wychodzi 11 listopada jak już to grałeś w demo w które ja grać nie będę:)

Polecam BF3 oraz The Saboteur ( jak lubisz rozwalac gestapowców)

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Autor tematu dostaje bana, a to za multikonta. Autor, to ta sama osoba, co rafaello1243, ktory wczesniej zostal zbanowany. Tak wiec i to konto zostaje zablokowane.
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Autor tematu dostaje bana, a to za multikonta. Autor, to ta sama osoba, co rafaello1243, ktory wczesniej zostal zbanowany. Tak wiec i to konto zostaje zablokowane.

rozbraja mnie ten hello kityy :D

Temat został zamknięty. Powód: Mnie tez ; p. Zapomnialem zamknac temat.

witam tym razem nie szukam żadnego mmorpga tylko normalnej gry

gra w gatunku fps albo rpg,gra ma posiadać ładną dla oka grafikę,fabuła może być fajna ale może być też trochę nudna,

gry które już grałem:

-call of duty(cała seria)

-medal of honor(cała seria)

-diablo(cała seria)i innego podobne gry

-gothic(też cała seria)

-two worlds(seria)