Szukam gry

Cześć.

Od jakiegoś czasu poszukuje pewnej gry. Jest to gra w przeglądarce, cała grafika oldschool'owa :D

Jeśli dobrze pamiętam można było obracać kamerę od lewej do prawej i odwrotnie.

Następnie klasy, było ich od grona. Najpierw miało się tylko chyba 2-3 postacie,

potem na kolejnych poziomach odblokowywało się kolejne. Jak cię zabili to koniec gry, postać przepada.

Hmm, nazwa składała się z 5-6 wyrazów i tworzyła taki fajny skrót :D.

Co dalej, jak było dużo ludzi to się chodziło w 20 osób i wbijało się bardzo szybko lvl.

Poza tym jak guru dawał recke do tej śmiesznej gry non-target w przeglądarce (potem dodam nazwę),

to mówił, że właśnie przebiło grywalnością w/w tytuł.

Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. Przepraszam za chaotyczny wygląd, ale zaraz muszę wychodzić.

Jeszcze raz dzięki.

Pozdrawiam

Czyżby Realm of the Mad God?

BINGO! :D

Dzięki za pomoc, długo nie mogłem przypomnieć sobie tytułu :)

Azrael- masz u mnie piwo :D

TEMAT DO ZAMNKNIĘCIA

Trzymam za słowo ;). Jak chcesz to mogę nawet z tobą w to grać. Ostatnimi czasy mi się trochę nudzi, więc wiesz. A we 2 zawsze lepiej. Jak coś to napisz mi na PW czy gdzie tam ci wygodniej.

Temat został zamknięty. Powód: Problem rozwiazany.

Cześć.

Od jakiegoś czasu poszukuje pewnej gry. Jest to gra w przeglądarce, cała grafika oldschool'owa :D

Jeśli dobrze pamiętam można było obracać kamerę od lewej do prawej i odwrotnie.

Następnie klasy, było ich od grona. Najpierw miało się tylko chyba 2-3 postacie,

potem na kolejnych poziomach odblokowywało się kolejne. Jak cię zabili to koniec gry, postać przepada.

Hmm, nazwa składała się z 5-6 wyrazów i tworzyła taki fajny skrót :D.

Co dalej, jak było dużo ludzi to się chodziło w 20 osób i wbijało się bardzo szybko lvl.

Poza tym jak guru dawał recke do tej śmiesznej gry non-target w przeglądarce (potem dodam nazwę),

to mówił, że właśnie przebiło grywalnością w/w tytuł.

Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. Przepraszam za chaotyczny wygląd, ale zaraz muszę wychodzić.

Jeszcze raz dzięki.

Pozdrawiam