Szukam gry

Szukam gry ( lub gier ) , która nie wymaga dostępu do internetu. Możliwe , że 1 kwietnia się przeprowadzam , więc nie będe miał internetu. Tak myślę , że 2 - 4 tygodnie nie będę go miał , więc poszukuję gry na taki czas ( lub gier ). Wymagania nie są duże :

- 0 robotów , mecha itd.

- nie chcę żadnych gier sportowych

- nie chcę gier logicznych , a kilka wątków ( np. w strzelance) , w których trzeba choć trochę pomyśleć

- 3d , dobra grafika jak i dźwięk

To chyba na tyle jakby mi coś jeszcze wpadło do głowy zedytuję tekst ; )

Według mnie mógłby to być Far Cry 2, Bioshock lub można po raz kolejny przejść GTA SA :D

Far Cry - grałem

GTA SA - grałem , ale możliwe , że pobiorę

Bioshock - jakoś do mnie nie przemawia

Myślałem o Assassins Creed. Grałem w 1. część , a teraz podobno wyszły nowe. Moglibyście mi je opisac i czy warto w nie grać ?

Jeżeli ac 1 podobał ci się i jego monotonność, to 2 i 3 na stówę ci się spodoba bo jest kolosalna różnica. Naprawdę bardzo warto

A może parę RPG'ów? TES V Skyrim, trylogia Mass efect (tak, już trylogia :] )

Edit: no cóż w ME tylko walczysz z robotami czasem :)

AC1 < AC2 < ACB > ACR moim zdaniem ;)

Inne tytuły:

Metro 2033

COD:BO

Skyrim

DMC3 i 4

W zależności co wolisz, myślę że coś wybierzesz. Wszystkie te tytuły warte są przejścia, nawet po kilka razy na różnych trybach trudności.

Kolega powinien sprecyzować jednak wymagania (najlepiej jak by typ gier podał: rpg, akcja, fps itp.)

Mogę jeszcze polecić Wiedźmina 2.

Nie ma to jak Wiedźmin ten pierwszy :D, polecę serie final fantasy oraz silent hille. Jeżeli nie grałeś to Gothic 1(mroczne tajemnice), Gothic 2 noc kruka, nowe Kingdoms of Amalur: Reckoning

Szukam gry ( lub gier ) , która nie wymaga dostępu do internetu. Możliwe , że 1 kwietnia się przeprowadzam , więc nie będe miał internetu. Tak myślę , że 2 - 4 tygodnie nie będę go miał , więc poszukuję gry na taki czas ( lub gier ). Wymagania nie są duże :

- 0 robotów , mecha itd.

- nie chcę żadnych gier sportowych

- nie chcę gier logicznych , a kilka wątków ( np. w strzelance) , w których trzeba choć trochę pomyśleć

- 3d , dobra grafika jak i dźwięk

To chyba na tyle jakby mi coś jeszcze wpadło do głowy zedytuję tekst ; )