Szukam gry

Typ Gry: Prócz strzelalinek, to każda może być

Grafika: Niema znaczenia, bo na pewno wystarczający sprzęt na każda obecną grę posiadam.

Co ma zawierać gra: Grafika jak najlepszą się da. Bym był wdzięczny za grę w klimacie Animowym, ale nie koniecznie

Cechy Szczególne: Jedyne i najważniejsze, to to aby nie był specjalnie wymagana znajomość angielskiego, a najlepiej aby walka, walka i jeszcze raz walka i nie ogranicza mnie, to przez questy i takie tam.

może? Infinity Online?

http://mmorpg.org.pl/infinity,online.htm

Wygląda na to czego szukałem, ale czy questy są? i czy jak są to mnie ograniczają do jakiś przedmiotów czy skilla?

za mało kryteriów..

najlepiej wejdź na stronę główną i pooglądaj filmiki..

"animowany" to złe określenie :P, ale jeśli dobrze zinterpretowałem:

Zu Online

Flyff

Maple story (2D)

najbardziej nastawione na walkę:

Dekaron

Archlord

Return of Warrior (Ryl)

mało argumentów, bo mnie interesuje sama walka, a jak już questy, to mogą być, ale aby nie mieli nic wspólnego z rozwojem postaci, czyli jakaś specjalna broń skill, czy inne bajery. gdybym znał angielski, to sam bym szukał gry jaka by sie mi spodobała, ale bez znajomości, to se mogę pograć biegając jak głupi XD

wiesz dla mnie określanie "animowana" to zwrot szacunkowy do tego typu gier niż bajkowa nie wiem tak jakoś lepiej brzmi XD

ostatnia jest fajna, ale co do reszta, to taka sobie, a w grach.

Flyff

Maple story

nigdy nie mogłem sie zarejestrować xD

mało argumentów, bo mnie interesuje sama walka, a jak już questy, to mogą być, ale aby nie mieli nic wspólnego z rozwojem postaci, czyli jakaś specjalna broń skill, czy inne bajery. gdybym znał angielski, to sam bym szukał gry jaka by sie mi spodobała, ale bez znajomości, to se mogę pograć biegając jak głupi XDwiesz dla mnie określanie "animowana" to zwrot szacunkowy do tego typu gier niż bajkowa nie wiem tak jakoś lepiej brzmi XDostatnia jest fajna, ale co do reszta, to taka sobie, a w grach. FlyffMaple storynigdy nie mogłem sie zarejestrować xD

jeśli zdecydujesz się na MS lub flyffa' chętnie powiem Ci co i jak, odnośnie rejestracji :P

kolejne tytuły do oblukania:

Knight Online- grafika, moze nie jest 'pierwszej młodości", ale za to pvp spisuje się świetnie. jest system combo, bazujacy na Twojej zręczności - polega na wykonywaniu skomplikowanych, choć schematycznych kombinacji klawiszy, dzięki czemu, nawet majac średniej jakości EQ, można wybić sie w walce.

Cabal Online- również combo, chociaz wygląda tu nieco inaczej

oraz

Silkroad online- mmo, bazujące na pvp. multum buildów postaci oraz ogrom ulepszeń broni i armorów, których tez jest sporo. jedyny minus to zapchane serwery (konto premium rozwiazuje ten problem), jednak przy zastosowaniu odpowiedniego programu, można wbić na serwer w ciżagu paru minut.

Cabal Online Win XD na filmikach wygląda na bardzo efektowne skille, i grafika fajna :) Jak zacznę expić, to do jutra nie skończę ze 2 miesiące bez gier można zwariować :), bo jak narazie grałem w MU, Metin2, i parę innych gier co po 2 dniach miałem dosyć, bo nie wiedziałem co i jak XD MU był PL i Metin2 tez wiec grałem parę tygodni, ale mu miał jakoś mało skilli i mało efektowne i mały świat. Metin2 był oki ale za dużo dzieci neo i troche nudne skille

Cabal Online Win XD na filmikach wygląda na bardzo efektowne skille, i grafika fajna Jak zacznę expić, to do jutra nie skończę ze 2 miesiące bez gier można zwariować , bo jak narazie grałem w MU, Metin2, i parę innych gier co po 2 dniach miałem dosyć, bo nie wiedziałem co i jak XD MU był PL i Metin2 tez wiec grałem parę tygodni, ale mu miał jakoś mało skilli i mało efektowne i mały świat. Metin2 był oki ale za dużo dzieci neo i troche nudne skille

z Twojego punktu widzenia, Cabal, będzie miał jedną wadę

- jest parę questów, których wykonanie jest rekomendowane..

aczkolwiek (muehehehehe), na PL fansite'ach znajdziesz bezproblemowo opisy ich przejścia.

Cabal Online Win XD na filmikach wygląda na bardzo efektowne skille, i grafika fajna Jak zacznę expić, to do jutra nie skończę ze 2 miesiące bez gier można zwariować , bo jak narazie grałem w MU, Metin2, i parę innych gier co po 2 dniach miałem dosyć, bo nie wiedziałem co i jak XD MU był PL i Metin2 tez wiec grałem parę tygodni, ale mu miał jakoś mało skilli i mało efektowne i mały świat. Metin2 był oki ale za dużo dzieci neo i troche nudne skille

Taaa ale Cabal nie ma ograniczenia lvl... i ciagly exp nudzi... Bardziej juz Infinity Online.

he jak są opisane, to luz:)

Spawn ta informacja mnie tylko bardziej podjarała, bo bez ograniczeń lvla normalnie coś czego sie bym nie spodziewał :D gra stworzona dla mnie xD

he jak są opisane, to luz:)Spawn ta informacja mnie tylko bardziej podjarała, bo bez ograniczeń lvla normalnie coś czego sie bym nie spodziewał gra stworzona dla mnie xD

Przerazasz mnie :D

he to obsesja po dwu miesięcznej przerwie i izolacji od jakiej kolwiek gry, bo uszkodziłem proca wartego prawie 300 zl i musiałem uzbierać XD no ale teraz muszę sobie to cierpienie jakoś ułagodzić XD zanim grę będę miał, to jeszcze 1H ponad ja umrę XD

Typ Gry: Prócz strzelalinek, to każda może być

Grafika: Niema znaczenia, bo na pewno wystarczający sprzęt na każda obecną grę posiadam.

Co ma zawierać gra: Grafika jak najlepszą się da. Bym był wdzięczny za grę w klimacie Animowym, ale nie koniecznie

Cechy Szczególne: Jedyne i najważniejsze, to to aby nie był specjalnie wymagana znajomość angielskiego, a najlepiej aby walka, walka i jeszcze raz walka i nie ogranicza mnie, to przez questy i takie tam.