Siemka wszystkim, jestem nowy na tym forum i mam taką sprawę poszukuję gry MMORPG w której twoim zadaniem nie jest bezmyślne grindowanie (tak jak we flyffie), nie jest też robienie bezmyślnych questow (tak jak w Metin 2). Chodzi mi o taką grę w której możesz np. zostać kowalem (tak jak w Dark Fall, która się jeszcze w pełni nie ukazała, jest tylko Beta), żeby w grze można było robić coś ciekawszego niż siedzenie przez cały czas gry expiąc postać lub zarabianie na lepszy set. Jaka jest zabawa z tego że przez kilka godzin pod rząd bijesz mopki żeby mieć wyższy level. Możecie uznać mój temat za dość nooboski (np. Jak chesz fajnej gry to se poszukaj!) Szukałem dziś cały dzień i nic ciekawego nie znalazłem. Oprócz Darkfall & Dark and Light.
Niestety darkfall to dopiero Beta, a Dark & Light nie działa. No to jeżeli byście mogli doradźcie mi w jakiej grze można znaleść to coś czego nie ma w żądnej innej. I nie życze sobię spamu typu "Ja gram w wowa i mi on się podoba" lub czegośw tym stylu. Z góry tnx. Pls fast reply