Szukam gry

Szukam jakiejś gry do 30-40 zł typ : rpg , fps albo mmo . Myślałem nad syndicate i stworem ale nie wiem czy warto . Piszcie opinie z góry dziękówa

http://allegro.pl/wi...2636567314.html - wiedzmin jest za 40 zł, grafika cud miód, pełno cycków, krwi i wulgaryzmów no i do tego elegancka historia

http://allegro.pl/le...2664380858.html - cos starego ale od razu 5 w jednym pudełku, niedawno skończyłem BG2 teraz gram w Icewind Dale 2, wypas cRPG

http://allegro.pl/ma...2673111105.html - początek efektu masy, jak ci przypadnie do gustu można zapupić 2 i 3 aby poznać całą historię Sheparda

Edit:

jeśli chodzi o mmorpg możesz ściągnąć RIFT i wypróbować do 20 lvl bez ograniczeń czasowych

Możesz też zainteresować się grami typu roguelike (temat dość świeży powstał na forum). Darmowe to [w większości], a zawsze to jest się czym pobawić :)

Zakup sobie starego poczciwego Morrowinda i miej przygodę na xxx godzin, nie to co ten nowiutki i ładniutki Skyrim bez poziomu. Morrek nigdy nie umrze, jeśli nie podoba Ci się grafika - ściągnij rosyjskie texturki, nazywały się Expanded i Expanded2 prawdopodobnie. :)

Nie Moro a Gothic 1,2,3. Polecam ze szczerego serca spędziłem w świecie gothica setki godzin.Od 8 lat praktycznie 3 razy w tygodniu sprawdzam fora moderskie.To nie seria na dni ,tygodnie,miesiace a na lata.

Gothic to nie gra, Gothic to styl życia.

w gothicki grałem , morrwoind też szukam coś bardziej nowego albo coś z trybek coop lub po prostu posiadające tryb online

Torchlight ?? Od siebie na coopa polecam Borderlandsa, ale chyba nie o taką gre ci chodzi :P.

znaczy borderka 1 przeszedłem i trochlighta grałem ( na boku powiem że mam borderka i t2 ale piraty ) i tak się zastanawiam czy fajny jest coop w syndicate i czy bdz z kim grać

Zakup sobie starego poczciwego Morrowinda i miej przygodę na xxx godzin, nie to co ten nowiutki i ładniutki Skyrim bez poziomu. Morrek nigdy nie umrze, jeśli nie podoba Ci się grafika - ściągnij rosyjskie texturki, nazywały się Expanded i Expanded2 prawdopodobnie.

Chyba jestem casualem, o wiele fajniej grało mi się w Skyrima niż Morrowinda, który IMHO był taki sobie. [Nie to żeby Skyrim był boski czy coś, ale...]

EDIT: Pardon, nie chodziło mi o offtopowanie, po prostu nie znam powodu dlaczego ludzie tak bardzo uwielbiają Morrowinda, który dla mnie jest co najwyżej średni w porównaniu z wymienionym później Gothiciem. Faktu że Eustachy odpisał nie zauważyłem -_-

To ja też pobawie się w off top.Tutaj muszę się zgodzić ,lepiej grało się w skyrim mimo tego że po kilku dniach siedzenia w tych samych dungeonach szlag mnie trafił.

teraz zastanawiam się nad sleeping dogs albo dark souls , co lepiej kupić i czy np grają jacyś ludzie w coopa w dark souls ?

Jezeli zależy ci na fabule i dobrym sandoxie z dosyć dużymi elementami walki wręcz i ogólnie chińskie klimaty to wybierz sleeping dogs.Gra jest epicka, właśnie w nią jeszcze gram :D.

Szukam jakiejś gry do 30-40 zł typ : rpg , fps albo mmo . Myślałem nad syndicate i stworem ale nie wiem czy warto . Piszcie opinie z góry dziękówa