Szukam Gry

Szukam jakiegoś rpg'a który wciągnie na długie godziny. Najlepiej jak by była na steamie (nie lubię pudełek : C )

Jakieś wymagania ? Raczej żadne.

Skyrima pokonałem już całego.

Myślałem nad darksiders 1 czy 2 oraz torchlight 2.

I jeszcze jedna gra.

Chodzi mi o mmo rpg. Nie musi być jakiejś fabuły. Chodzi mi o zabijanie potworków expienie i zabijanie co raz lepszych potworków :D Nie musi być "423423" rodzajów rozwoju postaci czy jakiegoś craftingu.

Diablo 3 mam Gw2 tak samo.

Z rpg spróbuj Drakensang. Osobiście urzekl mnie klimat i grafika. Powinno Ci sie spodobać.

Na pewno Gothic (Cała seria z wyjątkiem Arcanii), Drakensang (jak kolega wyżej :P ), TES : Oblivion i Morrrowind, Fable, wymieniać jeszcze :D ?

A może Age of Conan??

Mogę polecić ale to już na Orginie Dragon Age Początek + dodatek. Ogółem super fabuła, przyjemna grafika etc.

akurat w STEAM jest promocja na Wiedzmina 2, polecam

Polecam Risen. W dwójkę nie grałem ale jest na steamie. Możesz spróbować też Fable chyba 2 i 3 jest na steamie.

Polecam Wiedzmina 2, bardzo mi się podobała.

Cała seria dragon age, oraz cała seria wiedźmina.

Darksiders 1 i 2 chyba nie są zbyt długie. Polecam wpisac sobie nazwe gry w google z dopiskiem "czas gry", i pierwszy link to cie przekieruje na strone gram.pl bodajze i sobie obczaj ile to dla ciebie "dlugie godziny". Torchlight 2 polecam, choć to bardziej hack and slash ale gierka dobra. Te lepsze rpgi koledzy wymienili wyzej, a wiedzmin 1 jest chyba na steamie za 2 euro, wiec kupuj (tez ostatnio kupilem za 2 euro ale jeszcze nie ruszylem)- za to dwojeczke polecam bardzo. Jak spodoba ci sie Torchlight to spojrz na Bastion, taki niezalezny hns, bardzo przyjemna rozgrywka mimo ze to nie rpg. Looknij tez na borderlands jedynke i dwojke. Jest to shooter z elementami rpg i na pewno wystarczy ci na sporo czasu- pierwsza czesc to okolo 50h, druga sie nie orientuje. A co do tego mmo to polecam prosta gierke, jest na steamie i chyba przez przegladarke- realm of the mad god. Jest w 2d, na poczatku masz 5 postaci, wybierasz jedna i idziesz expic. Po prostu zabijasz potworki, cos tam eq lepsze zdobywasz i jak uzyskasz 20 lvl(max) to odblokowywujesz nastepna postac itd. Tylko jeden haczyk- jak padniesz to tracisz cala postac :D

@down

Rzeczywiscie moj blad- dawno nie gralem, juz poprawiam :)

@up ta przeglądarkowa gra to Realm of the Mad God :)

Mogę oddać konto z wszystkimi postaciami odblokowanymi + żyjącą Huntress z dobrym eq :)

Sry za lekki offtop.

Szukam jakiegoś rpg'a który wciągnie na długie godziny. Najlepiej jak by była na steamie (nie lubię pudełek : C )

Jakieś wymagania ? Raczej żadne.

Skyrima pokonałem już całego.

Myślałem nad darksiders 1 czy 2 oraz torchlight 2.

I jeszcze jedna gra.

Chodzi mi o mmo rpg. Nie musi być jakiejś fabuły. Chodzi mi o zabijanie potworków expienie i zabijanie co raz lepszych potworków :D Nie musi być "423423" rodzajów rozwoju postaci czy jakiegoś craftingu.

Diablo 3 mam Gw2 tak samo.