Szukam gry

Tak jak w temacie poszukuje jakiejś gry na ok 3miesiące , tak by nie musiała mieć dostępu do internetu bo go nie będe miał ;/.

Najlepiej jak by gre było można pobrać za FREE :) , ale jeśli tak nie będzie to tak w przedziale cenowym 100zł max.

Co do gatunku to obojętne , co do mojego sprzętu to raczej uradzi każdą gre , no i by była dosyć długa do przejścia ;)

Może coś z serii The Elder Scrolls ? Może też być Gothic, Fallout.

No nie będe siedział non stop , jakaś godzinka dziennie pewnie nawet czasem nie ;)

Morrowind , Oblivion już dawno przeszedłem , Gothic jeszcze nie wiec się nad nim zastanowie :)

Torchlight'y, Gothici, może Fable? Fable: The Lost Chapters i Fable 3 są na PC'ta. Możesz też sacreda spróbować. Sam w Sacredzie spędziłem kilkaset godzin odkrywając całą mapkę :).

cRPG- Arcanum, coś taktycznego- Europa universalis , Robin Hood Legenda Sherwood

Wiecie co The Elder Scrolls - Skyrim Legendary Edition EU chyba jest odpowiednią grą przy której zrelaksuje się po pracy przez te 3 miesiące.

neverwinter 2 powinno cie zaspokoic na dlugo a jak masz dobry PC to polecam sciagnij sobie PCSX2 i jakiegos finala albo star ocean masz minimum 120H gry (w star ocean)

PS pcsx2 to emularot pod PS2

http://www.empik.com/wiedzmin-2-zabojcy-krolow-pc-cd-projekt-red,prod59220401,multimedia-p#review

Może nie na 3 miesiące, ale Wiedźmin 2 za 27.99zł to niezły kąsek :)

Spellforce, Spellforce2 plus dodatki, do tego jeszcze Puzzle Quest i Sacred, Sacred2 z dodatkami.

Spellforce, Spellforce2 plus dodatki, do tego jeszcze Puzzle Quest i Sacred, Sacred2 z dodatkami.

Puzzle Quest to kapitalna giera oczywiście przeszedłem całą ze 2 razy, a mało tego jest jeszcze 2, polecam PQ, jeśli ktoś nie grał musi zagrać dodam że w CDA 10/10

Hmm mi przychodzi pare gierek w które ja grałem gdy nie miałem neta

oczywiście wcześniej je pobrałem :P

pierw paczke 10.000 Gier na pegazusa+ emulator :D chociaż i tak z tego grałem hmm może w 5 tytułów

1 Gothic 1.2. w 3 grałem trochę ale nie polecam moim zdaniem najgorsza ze wszystkich starszych części

2. Neverwinter night 2 często wracam do niej

3. FInal Fantasy 1-6 na emulator nes i snes (pegazus)

4, Final fantasy 7 na psx emulator ofc

8 final fantasy 8 na pc

9 final fantasy 9 na emulator psx

10, Warcraft 2-3

11.Port royale << gra na kilka miesięcy

12. gry na emulator GBA

to są tytuły do których powracam co jakiś czas

Polecam Arcanum ;) Najlepsze RPG

Polecam Crusader Kings 2 a jeżeli chcesz takiego powrotu do przeszłości, możesz od czasu odpalić HOMM III :)

Wiecie co The Elder Scrolls - Skyrim Legendary Edition EU chyba jest odpowiednią grą przy której zrelaksuje się po pracy przez te 3 miesiące.

To chyba masz swoją odpowiedź, czy nie ?

Jeżeli chodzi o Heroski 3, to jest taki zestaw fajny kampanii:

Heroeschroniclessm2.jpg

Dobrze wykonane kampanie (klimatyczne, nie za krótkie, nie za długie), pewnie do pobrania bardziej prawdopodobne niż do kupienia teraz, ale tak czy siak to świetne dodatki, które działają bez wymaganej podstawowej wersji, czyli H3.

Tak jak w temacie poszukuje jakiejś gry na ok 3miesiące , tak by nie musiała mieć dostępu do internetu bo go nie będe miał ;/.

Najlepiej jak by gre było można pobrać za FREE :) , ale jeśli tak nie będzie to tak w przedziale cenowym 100zł max.

Co do gatunku to obojętne , co do mojego sprzętu to raczej uradzi każdą gre , no i by była dosyć długa do przejścia ;)